Calendarele de binefacere vor ajuta copiii care au nevoie de tratament

01

”Noi nu ne învățăm să fim artiști, pictori sau scriitori – noi ne învățăm să fim.”
Paul McCartney

Majoritatea proiectelor noastre sunt tradiționale, anuale. Acesta este unic, perla noastră și vișina noastră de pe tort.

Ne-am gândit că este timpul ca toți să afle despre copiii ”Salvați Viața” nu doar din rândurile seci ale istoriilor lor de boală. Împreună cu incredibilul fotograf Roman Rybaliov vă vom arăta beneficiarii noștri în fotografii unice emoționante de viață. Vom putea să tragem cu ochiul la visele lor și să nu-i vedem bolnavi, dar copii obișnuiți, fericiți, pe care înainte îi așteaptă numai un viitor luminos. Iar acum vă explicăm despre ce este vorba.

Dacă sunteți prietenii noștri, atunci cunoașteți aceste nume (sau este timpul să le cunoașteți): Cozari Valeria, Nigoița Victoria, Gotișan Sofia, Grosu Evelina, Hamițchi Eugen, Cojocaru Vlad, Cătărău Andrei, Luca Mihaela, Pismeniuc Eva, Stoianova Taisia, David David, Barduc Sava, Macovschi Gleb.

Oare ce va ieși, dacă vom uni acești copii, visele lor și munca celui mai bun fotograf din oraș? Nu, nu doar fotografii nemaipomenite, dar calendare-flip A3 unice, aprinse, pline de emoții pozitive ( apropo, o opțiune minunată pentru un cadou în plus de Revelion pentru prietenii voștri sau clienții companiei dvs).

Deja din data de 1 decembrie, calendarele vor  fi în vânzare. Doritorii le pot cumpăra în magazinul Shop Mesto și în rețeaua de magazine ShopShop.

Noi am propus fiecărui copil să se încerce într-un rol neobișnuit, despre care înainte doar au visat. Multe persoane ne-au ajutat să creăm locații pentru sesiunile foto și să adăugăm inventar colorat, iar Roman Rybaliov să capteze pe fotografie emoțiile copiilor. Iar emoții au fost multe! Micuțul Sava Barduc în rol de pompier a fost cel mai invidiat băiat! Evelina Grosu a devenit cel mai adorabil medic al clinicii Medpark. Un bucătar amuzant, un violinist inspirat, o drăguță însoțitoare de bord, un polițist curajos – vă așteaptă multe surprize!

Până la sfârșitul lunii noiembrie vom primi comenzi de calendare, pentru a reuși să tipărim tuturor doritorilor calendare uimitoare! Numărul de calendare pentru vânzare liberă va fi limitat, de aceea gândiți-vă din timp să faceți comanda. Desigur că banii adunați din vînzările de calendare (excepție făcând suma costului brut) vor fi pentru tratamentele altor copii grav bolnavi, care se află pe lista de așteptare  a AO ”Salvați Viața”.

Iar acum, despre cei care ne-au ajutat să realizăm acest proiect neobișnuit. Dorim să ne exprimăm recunoștința  pentru implicare și ajutor în organizarea locațiilor pentru sesiunea foto clubului de echitație SPARTA, companiei Air Moldova și Aeroportului Internațional din Chișinău  Avia Invest, restaurantului Creme de la Crème, Medpark International Hospital, service auto Detail GARAGE, canalului TVC 21, școala de judo ŞSSR de Judo, studioului de artă “Art Orehova”, pompierilor și polițiștilor din oraș, companiei Mary Kay, rețeaua de magazine ShoShop, companiei Simpals și tipografiei A3plus. Mulțumiri aparte pentru profesionalism, atitudine bună către copii și rezultate uimitoare îi oferim fotografului Roman Rybaliov. Mulțumim tuturor pentru această muncă!

Pentru a comanda un calendar, luați legătura cu coordonatorul proiectului – Natalia Goncear.  Nr de telefon: 079 00 38 38, email: info @ savelife.md.

Нравится
Partener