Pushkin`s Winter Charitty Bal se anulează

puskin_CANCELED

Astăzi, cu mare regret, anunțăm că Pushkin’s Winter Charity Ball se anulează. Aceasta trebuia să fie o seară deosebită și roditoare, dar din cauza unor circumstanțe care nu depind de ”Salvați Viața”, suntem nevoiți să renunțăm la această idee minunată.

Balul nu poate fi petrecut, dar copiii cu diabet zaharat nu pot rămâne fără ajutor. Analizând problemele majore cu care se confruntă medicii în tratarea acestei boli necruțătoare, am depistat că cel mai mult CMC are nevoie de echipament specializat. Balul trebuia să ne ajute la colectarea mijloacelor bănești pentru a achiziționa echipamentul necesar. Acum noi înțelegem că nu vom putea să adunăm în timp scurt suma necesară dar aceasta nu este un motiv pentru a ne da bătuți.

”Salvați Viața” dă startul unui nou proiect pentru strângerea banilor pentru achiziția sistemului iPro2 (ajută neîntrerupt să urmărească nivelul glucozei în organism) și sensori speciali pentru folosire individuală pentru fiecare pacient. Vă îndemnăm să susțineți acest proiect accesând linkul: http://savelife.md/profile/pediatric-departments/

Dragi prieteni, noi regretăm faptul că nu vom putea să ne întâlnim la serată și vă mulțumim pentru înțelegere.

Нравится
Partener