Calendarele de binefacere sunt deja în vânzare!

SL-Calendar-1

Pe 30 noiembrie a avut loc prezentarea calendarelor de binefacere. Copiii care au participat la fotosesiune au fost prezenți la eveniment. Era imposibil să-ți reții zâmbetul atunci când vedeai încântarea copiilor atunci când deschideau calendarele și se descopereau în ele.

În cadrul prezentării au fost demonstrate și pozele care nu au intrat în proiect.

Oaspeții și-au petrecut timpul într-o atmosferă caldă cu un pahar de Vinaria din Vale în mână au participat la loteria de binefacere cu surprize plăcute din partea companiei de bijuterii TOUS, cofetarului Iulia Rodnițchi și tipografia A3plus. Le mulțumim prietenilor noștri pentru loturile propuse.

În această seară s-a dat startul vânzărilor de calendare și acum ele se pot procura în rețeaua de magazine ShopShop și în magazinul de binefacere Shop-MESTO. Un astfel de calendar poate să fie un m inunat cadou de revelion pentru prietenii dvs sau partenerii corporativi.

Ne exprimăm deosebita recunoștință tipografiei A3plus pentru profesionalism și participare la realizarea proiectului.

Îi mulțumim lui Roman Rybaliov, fotograful-magician, pentru sesiunea foto uimitoare.

Mulțumim Aqua de Lux pentru produsele lor.

Pentru sprijinul informațional mulțumim partenerului-media, compania Simpals.

Compania Mary Kay niciodată nu stă deoparte. În ziua prezentării ei s-au gândit la cei care cel mai mult se gândesc la copii, cei care sunt mereu aproape, cei care merită atenție deosebită – mamale copiilor noștri. Fiecare dintre ele au primit o surpriză plăcută de la Mary Kay.

Și, desigur, mulțumim din toată inima Shop-MESTO pentru ospitalitate și anturaj unic. La voi vrei mereu să te întorci.

Deja din data de 1 decembrie, calendarele sunt în vânzare. Doritorii le pot cumpăra în magazinul Shop Mesto (str. Alecu Russo 15) și în rețeaua de magazine ShopShop: str. Pushkin 20 (între str. Sciusev și str. București); Atrium, 1 etaj (lîngă Motiko); Soiuz,- etajul 1 (subsol supermarket Avocado); Zity Mall, etajul 3.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook.

Нравится
Partener