Vești minunate despre Eva!

9

Dragii noștri prieteni! Astăzi anunțăm închiderea colectării de fonduri pentru Eva Pismeniuc. Putem face aceasta datorită donațiilor voastre, cât și unui eveniment deja tradițional.

Duminică, 16 decembrie, la Chișinău a avut loc al șaselea la număr Maraton de binefacere de Crăciun costumat. În piața principală a țării s-au adunat sute de participanți îmbărcați în eroi de povești. Pentru că maratonul a fost de binefacere, toată suma adunată a fost îndreptată spre tratamentul Evei Pismeniuc.

Înainte de start, Dmitri Voloșin, președintele organizației sportive Sporter, a ținut un discurs. El a povestit despre noul proiect de caritate ”Unforzen” (vedeți detaliile mai jos), principalul scop al căruia este ajutorul pentru Eva, fetița care sufeă de paralizie cerebrală infantilă.

În acest an pe teritoriul orășelului sportiv Maratonul de Crăciun a fost organizat un iarmaroc de caritate, unde paarticipanții și oaspeții maratonului au putut să procure suvenire, ecogenți, stickere și rețete de la mama.md, accesorii colorate de sărbătoare de la Sporter.

Iar la 18 decembrie, la ceremonia de înmânare a premiilor Sporter Awards, s-a petrecut prezentarea cărții lui Dmitri Voloșin ”Aleargă și ține minte”. Cumpărând cartea – făceai donație pentru Eva Pismeniuc.

Dmitri Voloșin este inițiatorul proiectului de binefacere ”Unfrozen”, pentru a atrage atenția spre problemele paraliziei cerebrale infantile și s-o ajute pe Eva cu curele de reabilitare.

Dmitri Voloșin a povestit că el a fost uimit de povestea micuței Eva și de dragostea ei pentru viață: ” În ianuarie voi alerga 42 km în Oymyakon, locul cel mai rece de pe planetă, pentru ca voi să aflați despre fetița Eva ce luptă cu paralizia cerebrală infantilă. Am fost surprins de tăria de caracter pe care o poate avea o ființă atât de mică. Eu vreau să o ajut, dar înțeleg că singur nu voi putea. Voi fi bucuros pentru fiecare care se va alătura proiectului ” Unfrozen” și-i va dărui fetiței speranța spre vindecare”.

Mijloacele bănești acumulate pe contul ”Salvați Viața” pentru Eva ne permit nu doar să închidem colectarea de fonduri dar și să avem rezerve pentru curele viioare de reabilitare a fetiței.

24.12.2018

Нравится
Partener