Moș Crăciun pentru Ivan Statnic!

statnic

Recent ne-am adresat cu rugămintea de a-l ajuta pe Ivan să-și realizeze visul măreț. Băiatul dorea foarte mult un notebook nou, pentru că pe cel vechi îl abandonează puterile. Iar pentru Ivan, să rămână fără comunicarea prin internet – este o adevărată nenorocire. Băiatul este limitat în mișcări, notebook-ul este unica modalitate de învățare și comunicare cu semenii săi.

În ajunul sărbătorilor de iarnă miracolele se petrec mai des! După o oră după ce am postat pe facebook s-a găsit moș Crăciunul pentru Ivan!

Îi mulțumim vrăjitorului bun, din partea familiei Statnic și din partea noastră, pentru decizia luată atât de repede și pentru că susțineți credința în bunătatea oamenilor.

Acum avem câteva noutăți despre Ivan. El a absolvit clasa a 9-a, având instruirea la domiciliu. El a încercat să meargă la colegiu anul acesta, la Facultatea de informatică și tehnologii IT la buget, dar nu a reușit. Ivan este optimist și hotârât ca la anul numaidecât să intre. Acum Ivan se autointruiește și caută informații despre învățământul la distanță (dacă Dvs puteți să-l ajutați cumva în aceasta, contactați-ne). Deasemenea el continuă cu antrenamentele fizice zilnice la aparatuș lui special, ceea ce îi permite să continue lupta cu boala sa.

stat2 statn1

Нравится
Partener