Primul Revelion al lui Marian Șevciuc

sevciuc

Primul Revelion al său îl va sărbători acasă, în sânul familiei. Aceasta este o mare bucurie, pentru că de la naștere, timp de 7 luni, băiatul s-a aflat între 4 pereți de spital.

Marian se află continuu sub supravegherea medicilor cardiologi. Specialiștii consideră că pînă la 4 ani nu va fi necesară o intervenție chirurgicală. Apoi, posibil, va fi necesar de a schimba stimulatorul cardiac. Dar despre aceasta încă este devreme de a vorbi, există speranța că cu vârsta inimioara lui ar putea să se descurce și fără stimulator.

Dar acum băiatul crește, încearcă să-i ajungă din urmă pe semenii săi. Din cauza operației complicate și timpului îndelungat de recuperare, Marian, la 8 luni, cântărește doar 5 800 gr. El are o alimentație specială. Micuțul încă nu se târăște. Dar noi suntem convinși că Marian repede se va întrema, deoarece este înconjurat de dragoste și grijă.

Îți dorim un Revelion fericit și multe-multe puteri și succese în anul care vine!

Operația de la Kiev a fost achitată de către mai multe fonduri de binefacere. Noi am achitat 87 143 de lei, dar bani s-au adunat mai mulți, de aceea s-a decis ca restul banilor să fie alocați Alexandrei Garabajiu și fetiței încă nenăscute, pe care la fel o așteaptă o luptă crâncenă pentru sănătatea inimii ei.

28.12.2018

Нравится
Partener