Bilanțul anului 2018

Goodbye-2018-Welcome-2019

Dragii noștri prieteni! Sa încheiat anul 2018 și, tradițional, dorim să vă povestim cum a fost el pentru noi.

Începutul anului ne-a dăruit Balul-carnaval Venețian. În acest an am reușit să organizăm un atelier culinar. Nu putem să nu ne aducem aminte de licitația cu frumoasele loturi de la Deco Room. Energia inepuizabilă a grupului ”Chisinau Tvorim Dobro” ne-a dăruit nenumărate iarmaroace în ajutorul beneficiarilor ”Salvați Viața”. Un mare eveniment pentru noi a devenit deschiderea magazinului Mesto, pentru  că beneficiarul principal al acestui proiect este organizația noastră. Mulțumiri aparte tuturor, care folosesc legea 2% și donează bani pentru copiii bolnavi. Noi sperăm la ajutorul vostru și în anul care vine.

Importante pentru noi sunt și calendarele unice, în care am împărtășit cele mai pozitive istorioare ale copiilor noștri.

În acest an, pe contul organizației ”Salvați viața” au parvenit donații în sumă de 2 048 860 lei. Au fost achitate tratamente, cure de reabilitare și operații a 32 copii. Au fost achiziționate aparate pentru copiii cu diabet zaharat de la CMC. Acest proiect are nevoie de susținerea voastră și în anul care vine.

Noi dorim să spunem mulțumesc voluntarilor noștri, tuturor care pregătesc informația pentru site, traduce texte, ne ajută cu transportare, pregătire, desfășurarea evenimentelor – fără ei nopi nu ne-am fi descurcat. Mulțumim, voi sunteți spatele nostru puternic.

Mulțumim mult pentru încrederea în noi companiilor și organizațiilor care ajută beneficiarii noștri.Noi vă facem cunoștință cu istoriile copiilor iar voi le salvați viața. Noi suntem fericiți că suntem întrun fel ghizii binelui și noi avem șansa să faacem cunoștință și să comunicăm cu cei mai buni oameni ai țării noastre.

Sa încheiat anul 2018. Acest an nu a fost pentru noi unul ușor, dar am devenit mai mari și mai experimentați. Noi continuăm să facem ceea fără de care noi nu putem trăi și sperăm că voi o să ne fiți alături și în anul 2019.

Vă dorim tuturor multă sănătate, în special copiilor noștri minunați! Le dorim părinților lor putere și răbdare! Pace și fericire! Succes în orice început! Zâmbete și numlte clipe frumoase în anul care vine!

Нравится
Partener