Noutăți despre Irina Cheleș

И

Vă informăm despre Irina Cheleș. De la vârsta de 2 ani luptă cu boala sa grea. Deja mai mult de jumătate de an operația care ar trebui petrecută la centrul vocii ”Yeson” este amânată, pentru că fetița se află la clinica din Sankt-Peterburg și medicii au observat o dinamică pozitivă în starea ei.

În octombrie fetița a împlinit 9 ani. Ea nu s-ar fi diferențiat prin nimic de semenii săi, dacă nu ar fi fost tubul din gât, care nu-i permite să meargă la școală și să se ocupe cu ceea ce-i aduce cea mai mare bucurie, dansul. Dar acesta îi permite fetiței să respire.

În cei 7 ani de boală a suportat 40 de operații. În curând va avea nevoie de încă câteva operații plastice la laringe când i se va scoate tubul din gât. După aceasta fetița va putea respira de sinestătător.

Conform regulamentului ”Salvați Viața” mijloacele bănești colectate trebuiesc folosite de către beneficiari în termen de pînă la 6 luni din momentul închiderii colectării. Dacă aceasta nu s-a întâmplat, banii nefolosiți vor fi împărțiți între copiii care sunt pe lista de așteptare. Noi am decis totuși ca acești bani să nu fie atinși și lăsați pentru Irina, deoarece avem dinamica pozitivă și perspectiva însănătoșirii ei. Deja la începutul anului viitor fetița va pleca în Coreea de Sud pentru restabilirea laringelui.

Irina, noi așteptăm de la tine numai noutăți bună și-ți dorim răbdare și sănătate!

09.01.2019

Нравится
Partener