Master-class culinar de binefacere

мастер класс ЕЩЕ 2

AO „Salvați viața” și restaurantul Gastrobar invită prietenii la un master-class culinar de binefacere.

Bucătarul experimentat al restaurantului Gastrobar, Ambasador Big Green Egg din Moldova, Vitaly Voronchikhin și patiserul-șef Irina Karasik vor împărtăși cu noi secretele  bucătăriei. Împreună cu ei, participanții la atelier vor merge într-o călătorie culinară interesantă în lumea bucătăriei înalte și vor găti trei feluri de mâncare rafinate:

*Salata de quinoa, avocado si ou poșat
*Pasta cu fructe de mare in vin alb, fenicul și roșii
*Desert cream brulee din pară

Sună bine! Iar cu un profesionist alături va fi destul de ușor. Și cel mai important: prin eforturi comune îl vom putea ajuta pe Daniil Papadia. Copilul s-a născut acum două luni și jumătate și are nevoie de o intervenție chirurgicală la inimă.

În această faptă bună, ne vor susține partenerii noștri gastronomici: restaurantul Gastrobar, compania METRO CASH & CARRY MOLDOVA și vinificatorii de la Vinaria din Vale. Partener media: CB Production, Mama.md și Point.md

Invitata specială – sommelierul Inna Shangina va împărtăși cu noi trucurile unui degustator profesionist, ne va povesti fapte interesante din istoria vinificării si a culturii de băut.

Așteptăm toți entuziaștii culinari în bucătăria restaurantului Gastroba pe 23 martie, ora 11:00. Contribuție caritabilă pentru participare –  de la 500 de lei. Am decis să nu vă limitați dorința de a face o faptă bună deoarece toate fondurile strânse la acest eveniment îl vor ajuta pe Daniil în lupta pentru viață și o inimă sănătoasă. Mâncarea aduce fericire numai atunci când este gătită cu suflet.

Pentru a rezerva un loc de participare, sunați la numărul de telefon: 079003838 Locurile sunt limitate!

Vino cu prietenii, va fi distractiv și foarte gustos!

PS: Și pentru a oferi lui Daniel un ajutor și mai substanțial, apelăm la toate companiile din țara noastră pentru sponsorizare. Participarea sponsorilor la acest eveniment nu este doar un ajutor direct pentru un copil grav bolnav, ci și o mare oportunitate de a demonstra responsabilitatea socială a companiei dvs. Pentru mai multe informații despre condițiile pentru sponsori, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 079 00 38 38.

Нравится
Partener