Rezultatele seratei de binefacere «Утраченный воздух»

111

Iată că a sosit și timpul când tragem concluziile primei serate de binefacere de literatură.

Minunat, emotiv, plin de căldură și confort, de un pic de tristețe și dor – exact așa a fost seara dedicată Chișinăului nostru vechi și bun.

Sala Filarmonicii a fost plină, adunând spectatori de toate vârstele. Ne-am adus aminte de deja uitatele străzi, case. Am făcut cunoștință cu evenimente și istorii despre orașul nostru drag și scump.

În această călătorie în timp și spațiu ne-au atras Natalia Davidovici, Iolka Fliman, Oleg bulgac, Andrei Covalenco, Iosif Șaț; și minunata Marina Stepnova, vestita scriitoare, cucerindu-ne cu povestirea ei despre Chișinăul anilor `80. Vă mulțumim pentru emoțiile care le-ați trezit în noi, pentru sinceritate, pentru atmosfera specială și gura proaspătă de aer ”pierdut”.

Mulțumim pentru expoziția de tablouri care redau vechiul Chișinău a pictorilor Vitalii și Antonina Grișiuc.

Mulțumim fotografului Serghei Tabîrța, care a imortalizat chipurile spectatorilor și artiștilor, sentimentele și emoțiile noastre din această seară.

Mulțumiri aparte îi aducem zânei magice, care a luat asupra sa cea mai mare parte din cheltuielile aferente pregătirii acestui eveniment și care a dorit să rămână în umbră.

A fost o seară specială și pentru că toți banii adunați din vânzarea biletelor vor fi îndreptați spre ajutarea pacienților secției de endocrinologie pediatrică al CMC. Am reușit să colectăm 100 000 de lei! Cu acești bani noi planificăm să achiziționăm sensori speciali, care urmăresc constant nivelul glucozei la copiii ce suferă de diabet zaharat.

Mulțumim pentru susținerea evenimentului partenerilor noștri: Centrul Rus de Știință și cultură în RM; partenerilor media: Afisha.md, Point.md, RTR Moldova, Новое радио Молдова, NewsMaker.md, Комсомольская правда în Moldova, Locals.md.

Mulțumim Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” pentru primirea binevoitoare și pentru posibilitatea de a petrece seara de literatură de binefacere.

Și desigur mulțumim spectatorilor! Pentru că ne-ați susținut, împreună cu noi ați râs și ați plâns! Pentru feedback-ul minunat! Pentru că nu ați rămas indiferenți față de beneficiarii noștri. O parte din ei îi puteți vedea pe calendarele de binefacere, care vor rămâne ca amintire tuturor care au venit în această seară.

Нравится
Partener