Gemenii Todica se pregătesc pentru operație

123

Matei și Alexandru sunt gemeni și au multe în comun. Și din păcate, aceeași boală. La vârsta de 2 luni ambilor le-a fost stabilită diagnoza de cataractă bilaterală congenitală.

Împreună noi am reușit să ajutăm băieții care aveau nevoie urgent de operație. Pentru Matei părinții au adunat bani singuri, iar pentru Alex noi am alocat bani din cei nefolosiți. De ajutor ne-a fost și campania-sms „Copii sănătoşi” care am lansat împreună cu compania Moldcell.

Operațiile au avut succes, băieții și-au revenit, creșteau și se dezvoltau. Dar când au împlinit 1 an, oftalmologul a depistat iar cataractă. După spusele medicilor, aceasta se întâmplă destul de des.

Pentru dezvoltarea gemenilor este important ca operațiile sa fie făcute în același timp. Bani pentru operația lui Matei părinții au adunat singuri, iar pentru Alex ne-au rugat iarăși pe noi.

Datorită salvatorilor noștri am strâns suma necesară destul de repede.

Și în curând, ambii copii vor începe să se pregătească de intervenție chirurgicală. Această operație nu este la fel de complicată ca prima, dar fără ea, munca anterioară a medicilor va fi în zadar.

Mulțumim salvatorilor anonimi care au transmis mamei copiilor bani, mai mulți decât era necesar. Mama  a decis sa transmită suma în plus la alți copii – beneficiarii noștri

Mulțumim tuturor prietenilor pentru ajutor, pentru posibilitatea ca gemenii să-și continue tratamentul.

Нравится
Partener