Al doilea master-class culinar de caritate a avut loc recent!

IMG_4703

Pe data de 23 martie în restaurantul Gastrobar a avut loc un master-class vesel și gustos la care bucătarul-șef Vitalie Voroncihin i-a învățat pe oaspeți să gătească feluri neobișnuite. Din meniul zilei făcea parte salata din quinoa, mango, avocado și pastele cu fructe de mare îndrăgite de către toți. Pastele au fost pregătite pe o tigaie family-size. Priveliștea a fost una captivantă.

La desert cofetarul-șef Irina Karasik i-a uimit pe toți cu creme brulee de pară și măiestria sa.

Oaspetele special – somelierul Ina Șanghina – și-a împărtășit secretele degustării vinului, furnizat de către partenerii noștri, vinificatorii de la Vinăria din Vale.

Mulțumită master-class-ului culinar de caritate am reușit să adunăm 23 800 lei pentru achitarea operației lui Daniel Papadia în vârstă de trei luni.

Mulțumim din suflet prietenilor și partenerilor noștri fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc. Mulțumim restauramtului Gastrobar care a fost gazda evenimetului pentru echipa prietenoasă de maieștri în propriul domeniu. Aducem mulțumiri companiei METRO CASH & CARRY MOLDOVA pentru produsele naturale și gustoase  din care am putut prepara vin aromat! De asemenea mulțumim marca comercială Kimbo pentru cafeaua minunată. Mulțumim Aqua de Lux pentru ajutorul și susținerea acordată evenimentului nostru.

Toate momentele frumoase au putut fi capturate cu ajutorul CB Production. Mai multe despre eveniment puteți afla pe – mama.md și point.md.

Și desigur aducem mulțumiri  tuturor celor ce au venit, au gătit și au descoperit noi gusturi alături de noi!

Reportaj foto complet a evenimentului.

Нравится
Partener