Viața merită trăită. Rezultatele din 2019.

JW5A3319

Ura! Ura! Am făcut-o a opta oară!

Zeci de pușculițe! Munți de monede! Multe zâmbete și urări de bine pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru. Pe 20 aprilie, organizația Salvați Viața și compania Moldcell au organizat cel de-al optulea eveniment de caritate „Viața merită trăită „. Anul acesta, campania a avut loc în trei magazine Moldcell, precum și la Academia de Sport Anatolie Pervanciuk.

Salvați Viața și Moldcell au întâlnit cu bucurie pe toți cei care au adus pușculițe. Au fost mulți copii. Conform tradiției, pentru atenția acordată copiilor bolnavi, am încercat să transformăm o zi obișnuită într-o vacanță. Profesorii de la Academia Prospera și Prolego, care împreună cu copiii au desenat și au construit în zona de joc, ne-au ajutat.

Am reușit să colectăm 90 708 Lei! Dintre acestea: cu ajutorul SMS-urilor trimise la numărul scurt 0445 și 4040, sunt 14 000 lei, bancnote și monede 46 708 lei. Suntem încântați să anunțăm că Moldcell a adăugat o sumă totală de 30 000 lei.

Asistența B.C. Moldova-Agroindbank S.A. a devenit neprețuită pentru noi în numărarea monedelor.

Dorim să spunem cuvintele de mulțumire sinceră partenerului nostru general cu o inimă mare și amabilă – compania „Moldcell”. Sunteți mereu acolo! Vă mulțumim pentru SMS-uri și pentru voluntarii minunați.

Mulțumim cu bucurie pe toți cei care au participat la evenimentul de caritate „Viața merită trăită” în acest an.

Mulțumită Academiei de Sport Anatolie Pervanciuk pentru sprijinul și participarea sa. Sperăm să consolidăm relațiile de prietenie.

Fotografii care ne-au ajutat să ne amintim de ziua aceasta: Anastasia Muratova, Tatiana Glushchenko, Dinu Malancha, Ivan Bezschuschak, Thomas Shtift, Yugin Klein, Evgeny Pogonya, Alisa Reves. Mulțumim pentru fotografiile frumoase:

Viața Merită Trăită 2019 (part 1) | Жизнь не мелочь 2019
Viața Merită Trăită 2019 (part 2) | Жизнь не мелочь 2019
Viața Merită Trăită 2019 (part 3) | Жизнь не мелочь 2019

Și cel mai important. Toți banii colectați în cadrul evenimentului de caritate „Viața merită trăită” vor fi folosiți pentru a ajuta copiii cu diabet care sunt tratați la CMC.

Нравится