Distribuția fondurilor strânse pentru Carolina Tverdohleb

tverd

Până la 9 ani, Carolina a crescut ca un copil obișnuit. A studiat și a practicat stilurile de dans preferate. Dar într-o zi, venind acasă de la școală, s-a plâns că nu vede. Vederea ei a dispărut complet. Tratamentul de trei luni nu a dat rezultate, iar dimineața ochii nu se mai deschideau deloc. Timp de 7 ani, Carolina a fost tratată constant și au fost efectuate mai mult de 4 operații micro-chirurgicale (crio). Din păcate, acest lucru nu a dus la rezultatul dorit, iar fetița era deja foarte aproape de orbire.

Singura șansă de a restabili vederea Carolinei a rămas transplantul de cornee, la care am sperat cu toții. Caroline a avut o keratoplastie la ochi.

Datorită faptului că perioada de recuperare după operație a fost foarte dificilă, iar imunitatea fetei a respins corneea donatorului, mama a decis să amâne tratamentul ulterior.

În conformitate cu regulamentul intern al  AO „Salvaţi  Viaţa”  din 22 ianuarie 2017, nu este permis să păstrăm fondurile colectate nefolosite și am decis să alocăm fondurile rămase în favoarea lui Roșca Marcel.

Sperăm foarte mult că Carolina își va reveni și îi dorim sănătate!

03.05.2019

Нравится