Achizitia unei partide de sensori pentru glucoza pentru CMC

diab1

Continuăm să lucrăm la un proiectul pentru a ajuta copiii cu diabet zaharat.

În decembrie 2018, AO „Salvați Viața” a achiziționat și transferat două sisteme iPro2 și zece senzori către departamentul de endocrinologie al copiilor, care permite diagnosticarea profesională și monitorizarea nivelurilor de glucoză din sânge ale pacienților tineri.

Cu fondurile strânse la seara de binefacere «Утраченный воздух», care a reunit mulți rezidenți ai Chișinăului, precum și fondurile strânse de ONG-ul „Salvați Viața”, am reușit să cumpărăm un sistem iPro2 suplimentar și încă 114 de senzori.

Și acum, 124 de pacienți mici din cadrul Departamentului de Endocrinologie vor fi în curând capabili să treacă unele examinări, ceea ce îi va ajuta să le fie prescris tratamentul corect.

Sistemul iPro2 asigură monitorizarea profesională a nivelului glucozei din sânge, măsurările și înregistrările făcute în mod continuu.

Un studiu de diagnosticare cu iPro2 se efectuează sub supravegherea unui medic și durează până la 6 zile. Sistemul permite detectarea episoadelor de hiperglicemie, hipoglicemie, precum și alte eșecuri care nu pot fi detectate utilizând eșantioane de sânge din deget sau analiză HbA1C.

La sfârșitul examinării, medicul primește informații clare despre reacția organismului copilului la insulină, consumul de carbohidrați, la exerciții etc. Astfel, tratamentul este ajustat și riscul de complicații este redus la minimum.

Mulțumim tuturor celor care ajută să acorde atenție problemei copiilor cu diabet zaharat, tuturor celor care susțin proiectul nostru și care îi oferă sprijin financiar și informațional.

Sperăm că vom putea oferi senzorii necesari pentru 500 de copii. Următorul lot va fi achiziționat cu fonduri strânse în cadrul acțiunii „Viața merită trăită”, precum și cu participarea proiectului de caritate Boomerang Goodness, organizat de fan clubul artistului Emin.

16.05.2019

Нравится