Organizația Obștească ”Salvați Viața” își sistează activitatea

Goodbye_Good_Luck_Thank_You

Dragii noștri salvatori, parteneri, părinți ai beneficiarilor noștri și copiii noștri, noi vă aducem la cunoștință decizia pe care am luat-o foarte greu. Din cauza unor mtive obiective AO ”Salvați Viața” iși sistează activitatea.  Din acest moment nu mai acceptam atât cereri de ajutor cât și donații pentru oricare dintre proiectele noastre.

Timp de 9 ani de activitate am reușit să ajutăm 214 de copii, cât și 4 secții pediatrice au fost pe rând sub tutela noastră (pentru ele s-au achiziționat echipament medical si medicamente). Dar aceasta este meritul tuturor!

În primul rând vrem sa mulțumim părinților care au venit la noi cu nenorocirea sa, au avut încredere în noi, astfel dându-ne puteri pentru cele mai mari victorii din viața noastră! Înțelegerea că am participat la salvarea vieții copiilor nu poate fi comparată cu nimic! Suntem fericiți că am reușit să facem multe, că am văzut în ochii copiilor dorința de a trăi și de a învinge mai departe!

Îl îmbrățișăm pe fiecare copil care a fost sub îngrijirea noastră! Vă dorim sănătate! Fie ca necazurile să vă ocolească, aveți grijă de voi și fiți buni cu oamenii, așa cum odată mulți străini au fost buni cu voi!

Dragii noștri salvatori, toți cei care au transmis cel puțin o dată ajutor prin noi! Vrem să vă mulțumim nu numai pentru ajutor, ci și pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o. Noi am fost intermediarii dintre copiii bolnavi și oamenii cu inima mare! Am văzut pe mulți dinre ei care au făcut din caritate o parte component a vieții lor! Acest lucru este minunat! Vă mulțumim pentru sinceritate și dorința de a oferi ajutor! Să urmați aceeași cale! Vă dorim sănătate! Fie ca tot binele să se întoarcă la voi!

Stimați parteneri AO ”Salvați Viața”! Voi nu doar ați ajutat copiii noștri dar ne-ați dat credința că afacerea și caritatea pot coexista in republica noastră! Aceasta înseamnă că țara noastră are viitor. Fie ca caritatea să fie mereu la modă, noi visăm aceasta. Vă mulțumim pentru încredere și lunga prietenie.

Voluntarii noștri! Va mulțumim! Pentru răbdare, pentru focul din ochi, pentru weekendurile pe care nu le-ați petrecut cu familia, pentru munca istovitoare, care nu întotdeauna se vede dintro parte!  Sunteți cei mai buni!

În legătură cu lichidarea organizației, a fost luată decizia  ca din banii rămași în cont sa procurăm echipament pentru un spital pentru copii din RM. Acum, împreună cu toți fondatorii asociației o să decidem ce echipament va fi acesta și cărui spital vom acorda ultimul ajutor. După procurare vom reveni cu fotografii și detalii.

Cu respect și mulțumire,
echipa ”Salvați Viața”

Нравится