Despre noi

1n
Bunătatea, compasiunea, mila – principiile de bază ale creştinismului, care ne sunt altoite din copilărie, şi care , deseori, sunt ignorate în societatea contemporană. Caritatea – o problemă personală pentru fiecare din noi. Suntem bucuroşi să constatăm, că numărul oamenilor receptivi la suferinţa altora creşte.
 
Organizaţia obştească «Salvaţi viaţa» a fost creată în anul 2010 cu scopul colectării şi distribuirii donaţiilor voluntare pentru tratament şi asistenţă medicală a copiilor grav bolnavi şi a adolescenţilor, şi pentru asistenţa specifică necesară familiilor social vulnerabile.
 
Programul nostru de caritate include:
– Asistenţă în colectarea fondurilor pentru familiile cu copii grav bolnavi, care necesită intervenţii chirurgicale costisitoare şi tratamente pentru recuperarea sănătăţii şi susţinerea vieţii (în cazul în care capacitatea financiară a părinţilor nu le permite să-şi vindece copiii);
– Atragerea atenţiei opiniei publice asupra copiilor care se luptă pentru viaţă şi copilărie fără durere şi suferinţă;
– Colectarea donaţiilor de la persoanele fizice şi juridice, pentru punerea în aplicare a programelor de caritate menţionate.
 
Amintim, că organizaţia noastră sprijină copiii – cetăţeni ai Republicii Moldova.
 
Toată informaţia despre mijloacele băneşti colectate şi distribuirea acestora, sunt publicate pe site. O astfel de transparenţă permite celor ce donează mijloace băneşti, să urmărească cum şi pentru ce au fost cheltuite acestea.
 
Pe site-ul este actualizată în mod regulat informaţia despre starea de sănătate şi rezultatele tratamentului a copiilor pentru care au fost demarate campanii de colectare a banilor.
 

Raport Financiar pe anul 2014:

raport_financiar_1 raport_financiar_2

Нравится
Colaboratori:
2
Aliona Bercaci
3
Marina Balan
1
Ecaterina Danilova
4
Andrei Ursu
Partener General – Compania Modcell
Campanie de binefacere
Partener