Despre noi

1n

Bunătatea, compasiunea, mila – principiile de bază ale creştinismului, care ne sunt altoite din copilărie, şi care, deseori, sunt ignorate în societatea contemporană. Caritatea – o problemă personală pentru fiecare din noi. Suntem bucuroşi să constatăm, că numărul oamenilor receptivi la suferinţa altora creşte.

Asociația Obștească ”Salvați Viața” a fost fondată în anul 2010 pentru colectarea și distribuirea efectivă a donațiilor benevole de către persoanele fizice și juridice:

– achitarea intervențiilor chirurgicale și curelor de tratament costisitoare, necesare pentr ru efacerea sănătății copiilor grav bolnavi (cetăţeni ai Republicii Moldova);
– achitarea cheltuielilor pentru transport familiilor care nu pot să ajungă cu forțele proprii la locul unde are loc tratamentul copilului;
– asistență secțiilor pediatrice din spitalele RM;
– atragerea atenției sociale asupra problemelor copiilor care luptă pentru viață și pentru o copilărie fără durere și suferință.

Noi avem succes. AO ”Salvați Viața” a ajutat deja sute de copii. Noi achităm intervenții chirurgicale în clinici din străinătate, noi procurăm consumabile medicale și utilaje specializate pentru secția de hematologie pediatrică al Institutului Oncologic al RM, secția de arsuri pentru copii a spitalului pentru copii ”E.Coțaga”, cît și pentru secția de endoscopie pediatrică al CMC.Noi suntem transparenți. Toată informația despre mijloacele adunate și cheltuite este amplasată pe site-ul nostru.

Vom fi bucuroși să primim orice ajutor din partea companiei Dvs cît și de la Dvs personal. Dvs puteți să salvați viața unui copil anume sau să faceți o donație fără destinatar – în orice caz ajutorul Dvs va fi important și exact la timp. Mijloacele Dvs bănești vor fi folosite pentru o cauză nobilă – ele vor salva viața unui copil.

Împreună vom reuși!

Нравится
Colaboratori:
2
Aliona Bercaci
3
Marina Balan
1
Natalia Gonchar
4
Andrei Ursu