Aveţi nevoie de ajutor?

Dacă în familia dumneavoastră sa întâmplat o nenorocire, şi aţi hotărât să vă adresaţi la organizaţia noastră, noi vom face tot posibil ca să vă ajutăm. Scopul nostru – să povestim oamenilor îndurători, să vă ajutăm în colectarea sumei necesare pentru tratament.

Reguli pentru cei care se adresează la noi:

• dacă costul estimativ al tratamentului este mai mare de 300 000 MDL, vom lua în considerare doar posibilitatea achitării parțiale a tratamentului;
• participarea părinților la colectare și căutarea mijloacelor bănești este obligatorie. Părinții trebuie să se străduie să acopere o parte din tratament;
• informația despre copil se va afla pe site nu mai mult de 3 luni;
• mijloacele adunate se vor ține pe contul organizației nu mai mult de 6 luni. Dacă copilul nu va avea nevoie de ei în acest timp banii vor fi împărțiți la alți copii;
• ne rezervăm dreptul să studiem starea financiară a familiilor care se adresează la noi după ajutor.

Vă rugăm să atrageţi atenţia la cerinţele noastre faţă de scrisori. Scrisoarea Dumneavoastră trebuie să fie o povestire scurtă, cu conţinut, emoţională despre situaţia creată, scrisă în aşa mod, parcă vorbiţi cu un prieten apropiat.

Dacă copilul Dumneavoastră necesită tratament costisitor, pentru care familia nu are finanţe necesare, la scrisoarea trebuie ataşat pachetul deplin de documente, şi anume:

1. Scrisoare cu informații generale despre copil și situația.
2. Copia buletinului de identitate al autorului scrisorii.
3. Copia certificatului de naștere al copilului.
4. Copia extrasului din foaia de boala al copilului.
5. Fotografii color al copilului (de calitate bună, prim-plan, neformal (să nu fie ca o foto pentru documente).
6. Concluzia organelor teritoriale de asistenţă socială privind starea financiară a familiei copilului sau certificat cu privire la veniturile familiei.
7. Contul pentru tratament, eliberat de instituţia medicală
8. Date de contact: adresa poştală cu index, numărul de telefon.
9. Cererea, semnată de solicitant. Modelul poate fi încărcat aici.

Întregul pachet de documente trebuie trimis pe adresa electronică a organizaţiei: help@savelife.md si vă programați la numărul de telefon: 079 44 38 38.

Regulamentul Intern