S. Anatolie, 18 ani

Colectarea banilor este închisă!

Buna ziua! Mă numesc Natalia S. Noi locuim în oraşul Chişinău. Băietul nostru Anatolie s-a născut la 30 aprilie 1992. Dezvoltarea lui mergea conform vârstei. Totdeauna era un copil sănătos cuminte şi sănătos. De la cinci ani se ocupă cu dansuri în ansamblu «Zâmbetul». Tolia mereu era echitabil şi delicat. La 13 ani a hotărât, că va deveni poliţist. El a pus mult efort în învăţătură şi sport. După absolvirea clasei 9, Tolia a întrat la Academia de poliţie din Chişinău, dar medicul-oftalmolog din comisia medicală a depistat înrăutăţirea vederii la ochiul drept. Alţi specialişti i-au pus lui Anatolie diagnosticul: Adenom Hipofizar gigantic. În ianuarie 2009 în spitalul de neurochirurgie din Chişinău a fost efectuată biopsia transcranială a tumoarei cu prin trepanaţia rezecţională a cutiei craniane (în partea dreaptă zonei temporale), care cu regret nu a avut rezultate pozitive. În februarie 2009 în institutul «Polenov» din Sankt-Petersburg a fost realizată intervenţia chirurgicală repetată – înlăturarea parţială a tumoarei. După aceasta vederea a scăzut mai mult, s-a dezvoltat hemipareza din stângă. În ultimii trei ani lui Anatolie au fost efectuate patru şuntări. În mai 2010 în institutul «Burdenko» din Moscova a fost efectuată radioterapie cu fascicule de radiaţii X. Medicii dau prognoză bună, pentru că tumoarea nu este activă hormonal şi există o şansă să-l salvăm pe copilul nostru. După ce Anatolie a aflat despre diagnosticul său, el nu a început să plângă, iar a exprimat hotărât că va trăi! De dragul celor, care îl iubesc. Tolic nici odată nu sa simţit invalid, mereu era foarte activ. Acuma are un vis nou – să fie inginer-constructor: doreşte să construiască case, ca să nu fiu oameni fără adăpost. Aşa sa întâmplat, că viaţa copilului nostru depinde de medicii din Rusia, care au la dispoziţia tehnologii noi pentru tratarea asemenea bolilor. În ianuarie 2011 trebuie să fim în spitalul «Burdenko» pentru stabilirea tacticii de tratament ulterior.
Anatolie foarte mult îşi doreşte să fie sănătos şi speră, că cu ajutorul oamenilor generoşi visul lui se va împlini şi el va construi cele mai frumoase şi confortabile case. Cu regret, resurse financiare a familiei au fost epuizate în cele trei ani de tratament. Încă nu am închis credite bancare, credite noi nu putem lua. Tratamentul este costisitor – 200 000 ruble ruseşti, ce constituie aproximativ 80 000 lei. De aceea suntem nevoiţi să ne adresăm tuturor, cărora soarta lui Anatolie nu le este indiferentă. Mulţumesc foarte mult şi să vă dă Dumnezeu sănătate şi noroc!

La licitaţia de binefacere din 16 decembrie au fost colectate 40 000 lei pentru Anatolie S. Au mai rămas de colectat tot atâta. Ajutaţi-l pe Anatolie!

Diagnoza: Adenom Hipofizar gigantic
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Partener