Andrieş Nicolai, 4 ani

andries_nicolai

Colectarea banilor este închisă!

Recent, ajutorul organizaţiei noastre a fost solicitat de Tatiana şi Rodion  Andrieş.
În familia lor e o mare durere. Două luni în urmă, fiul lor Nicolai, a fost diagnosticat cu leucemie acuta.
Iată ce ne-a relatat mama, Tatiana: „ Din noiembrie copilul se află permanent în spital, practic nu stă acasă. Deşi aici,acasă,  este aşteptat de surioara sa mai mică, Sanda, care are doar un an şi 10 luni şi care permanent întreabă de frăţiorul său. În acest răstimp, Nicuşor, s-a transformat dintr-un copil sănătos în unul absolut neputincios. Chimioterapia, greaţa şi picurătorile i-au înlocuit jocurile şi atenţia oamenilor dragi. Pe lîngă toate, copilul se plînge permanent de dureri de cap, picioare, abdomen. Cel mai insuportabil pentru noi e să venim la spital şi să înţelegem că suntem neputincioşi în faţa bolii”.
Iniţial, medicii de la Spitalul de Copii, suspectau apendicita  sau boala intestinală.
Şi numai medicii de la Centrul Oncologic au diagnosticat – cancer.
Nicolae  are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru transplant de măduvă spinală, însă, din păcate o astfel de intervenţie nu se efectuează în Republica Moldova. Costul vieţii lui Nicolae – 150 000 euro. Desinestătător, familia nu poate aduna această sumă.
Facem apel către toţi cei, care nu pot rămîne indiferenţi faţă de soarta şi durerea pe care acesta o suportă acest copil.
Nicolai speră şi crede că i se va întâmpla cu siguranţă o minune! Să ajutăm acest  copil să nu-şi piardă speranţa  într-un miracol!

Noutăţi:
25.01.2012: În prezent, organizaţia noastră  a făcut apel către Fundaţia de Caritate din Rusia «Dăruieşte viaţă». Această fundaţie a acceptat  spre examinare actele lui Nicolai, acum acestea sunt înainte către fondul propriu-zis. Rămîne să aşteptăm. Sperăm, că fundaţia de caritate rusească  ne va ajuta. Dar, în timp ce nu avem nici un răspuns, trebuie să fim pregătiţi, pentru faptul că această sumă va fi necesară urgent pentru tratamentul  lui.

Diagnoza: leucemie acută, variantă a L2 (FAB)
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener