Apostol Beatrice, 8 luni

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

AU FOST ADUNAȚI: 111 681 LEI

Toți visează să trăiască o viață lungă și frumoasă fără neplăceri. Noi vedem durerea altor oameni, îi compătimim și … foarte repede uităm despre aceasta. Noi putem să-i ajutăm, sau putem să ne prefacem că nu-i vedem, pentru că deseori suntem convinși că aceasta nu poate să ni se întîmple nouă. Suntem oameni, și deci putem să greșim, dar putem să ne schimbăm atitudinea către cei care au nevoie de ajutorul celor care îl înconjoară.

Astăzi, fiecare dintre noi poate ajuta familia Apostol, o familie care foarte rar zîmbește.

În ziua externării din maternitate, s-a depistat zgomot în inima micuței Beatrice. Ea fost imediat supusă investigațiilor la Centrul Mamei și Copilului, unde a fost depistată o ușoară tensiune pulmonară și icter. Beatrice avea doar 9 zile cînd a înțeles ce înseamnă durerea.

Încă de la naștere fetița mînca rău și, prin urmare adăuga puțin în greutate. Transpira mult, avea o respirație zgomotoasă – aceste simptome persistă și acum.

Cît Beatrice era tratată de pneumonie, a fost efectuată o investigație detaliată asupra inimii. Diagnoza – defect septal ventricular în mușchii și partea membranoasă a septului (în total trei).

De atunci fetița primește un tratament medicamentos. Părinții sperau că acesta va duce la închiderea defectelor, dar investigațiile recente au arătat că nu mai sunt șanse ca defectele să se închidă de la sine. A rămas doar o soluție pentru salvarea vieții copilului – intervenția chirurgicală. Se planifică ca Beatrice să fie operată la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică din or.Kiev.

Costul intervenției este de 7828 euro. Рărinții ni s-au adresat nouă după ajutor, pentru că nu sunt în stare să achite tratamentul fetiței. Iar noi, la rândul nostru, îi rugăm pe toți să ne ajute, pe toți cei care vor să ne ofere un ajutor real.

Diagnoza: Defect septal ventricular în mușchii și partea membranoasă a septului
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener