Balan Ruslana, 9 ani

11

La vârsta de trei ani, în timpul unui joc, Ruslana și-a traumat un ochi. Medicii au asigurat părinții că trauma nu este semnificaativă și probleme nu vor fi. Dar spre vârsta de 6 ani a început să se formeze cataractă. Copilul a fost operat. Concluzia medicilor a fost necruțătoare – Ruslana nu vede cu ochiul traumat. Unica șansă de a recupera vederea este de a aaștepta vârsta de 9 ani pentru a efectua o operație de transplantare de cornee.

Familia Balan trăia cu speranță și tot acest timp adunau bani pentru a plăti operația costisitoare. În 2018 fetița a avut operația de transplantare. Din păcate, corneea nu s-a prins, era respinsă de corp. Fetița avea dureri mari așa că medicii au decis să o scoată înapoi, ca mai târziu iar să încerce. Pentru familia, care locuiește departe de capitală și crește 3 copii, suma necesară pentru operația nouă este de neconceput.

Părinții s-au adresat la noi după ajutor. Noi am decis ca suma adunată pentru Anghelina Trublaevici și a rămas neatinsă, și anume 51 615 lei, să fie alocați pentru Ruslana.

Ruslana a fost operată. Acum ea trece reabilitarea și îi este dor de școală și dansuri. Din cauza carantinei și tratamentului complex, ea a fost lipsită pentru mult timp de ele.

Îi dorim Ruslanei însănătoșire grabnică.

Diagnoza: Detașare retiniană.
Colectați:
51 615 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener