Belecci Diana, 1 an

belecci_diana

Colectarea banilor este închisă!

Scrisoarea părinţilor: “ Bună ziua. Noi sântem Ludmila şi Ion din or. Basarabeasca. Cu un an în urmă, la 25 ianuarie 2011, s-au născut mult-asteptaţii noştri copii – fetiţe gemene. Sarcina a decurs fără complicaţii dar fetiţele s-au născut la 7 luni. Naşterea, prin cezariană ,a fost dificilă. Medicii ne-au dat o veste înfiorătoare, precum că unul din copii s-a născut cu o malformaţie la oase. Nouă ne-a fost foarte greu să realizăm nenorocirea care s-a abătut asupra familiei noastre. Pe fetită am numit-o Diana.

Mai departe pe copil îl aşteptau nenumărate investigaţii. Picioarele Dianei au fost puse în ghips. Diagnoza exactă a fost pusă după 3 luni şi anume: sindromul lui Larsen, fiind o formă grea a acestei maladii. Acum, copilul nostru are nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a corecta dislocarea articulaţiilor şoldului şi genunchiului.

belecci_diana2

Am găsit clinica necesară care se află in Sankt-Peterburg, Institutul ortopedic ştiinţific şi de cercetare pentru copii „Г.И. Турнер”. Am primit invitaţia de investigare şi intervenţie chirurgicala din partea specialiştilor spitalului după ce aceştia au examinat cazul fetiţei. Med
icii ne-au avertizat din start că operaţia nu este uşoara şi că tratamentul ulterior va fi de lungă durată.

Desigur că pentru investigare, operaţie, cazarea în hotelul clinicii şi drumul în Rusia avem nevoie de bani. Dacă aveam economiile necesare am fi mers imediat în Sankt-Peterburg. Dar, din păcate, noi nu avem aceşti bani. Soţul meu merge la muncă, străduindu-se din toate puterile să strângă bani pentru fetiţa noastră, dar pîna când am reuşit sa strângem doar 15300 lei.
Suma de bani care poate schimba viaţa micuţei Diana este de 105 800 de ruble, echivalentul a 2 730 euro sau 42 265 lei.

Este foarte dureros sa-ţi vezi copilul absolut neputincios. Şi este foarte înfricoşător să-mi imaginez că fiica noastră este condamnată să-şi trăiască viaţa într-un scaun cu rotile. Vă rugăm să ne ajutaţi ca fiica noastră să se vindece. D-voastră sînteti ultima speranţă de însănătoşire a micuţei noastre Diana…”

Diagnoza: Sindromul lui Larsen
Colectați:
29 965 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener