Bobeica Madalina, 1 an

Foto_Madalina_2

Organizației noastre s-au adresat părinții micuței Madalina cu rugămintea de a-i ajuta.

«Fetița noastră este unicul și multașteptatul nostru copil. Ea este o fetiță jucăușă și curioasă. Pînă acum probleme grave cu sănătatea nu a avut. Dar în septembrie 2017 în timpul consultării de rutină a specialiștilor a apărut suspecția la o maladie oncologică. Diagnoza de retinoblastom a fost confirmată în urma investigațiilor făcute la Centrul Diagnostic German. Din păcate, această boală nu se tratează în Moldova. Având în vedere situația complicată am început să căutăm o clinică care ne-ar putea ajuta.Și am găsit-o în Elveția. După prima ședință de chimioterapie profesorul Francis L Munier și-a exprimat încrederea în reușita tratamentului și salvarea ochiului și vederii.

La momentul actual este prematur de a vorbi despre o sumă exactă a tratamentului. Aproximativ, tratamentul retinoblastomului costă 53 000 euro (60 000 de franci elvețieni). Noi am reușit să strângem suma de 20 000 de franci elvețieni pentru prima rată achitată clinicii. Din păcate, restul sumei nu vom reuși să o strângem. Eu sunt în concediul de maternitate și lucrează doar soțul. Vă rugăm din toată inima, ajutați-ne să ne salvăm copilul!»

Deja foarte curând Madalina iar se va duce la clinică pentru investigații și chimioterapie. Noi deschidem colectare de fonduri pentru suma de 200 000 MDL.

Ajutați-o pe micuța Madalina să învingă această luptă!

Diagnoza: retinoblastom.
Colectați:
200 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener