Boboc Dragoș, 7 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Dragoș are 7 ani. Dar deja a avut cea mai mare pierdere din viața lui. La vîrsta de trei ani băiețelul a pierdut pe cea mai scumpă persoană. Pe mama. Grija de Dragoș și fratele lui mai mare a luat-o asupra sa bunica. Băiețelul, odată vesel și zglobiu, a fost bulversat de schimbările bruște din viața lui. Dar bunica, pedagog, și fratele mai mare încetul cu încetul l-au readus la viață pe Dragoș. Băiatul frecventa grădinița, participa cu plăcere la matinee, a îndrăgit muzica și jocurile Lego; s-a apropiat mult de fratele său. Dar Dragoș avea probleme cu vorbirea. Iar în mai 2012 băiatul a căzut de pe tobogan și a încetat să mai vorbească.

Investigațiile au arătat că Dragoș aude la doar 25%. Împreună cu situația stresantă prin care a trecut, aceasta stă în calea dezvoltării băiatului.

Acum cu băiețelul se ocupă logopedul, neurologul și psihologul. La indicațiile medicului Dragoș poartă aparat auditiv. Acest aparat le-a fost dat temporar de o familie în care deasemenea crește un copil cu probleme ale auzului. Dragoș are nevoie de un aparat care să fie al lui, care îi va permite să învețe, să asculte muzică, să comunice cu colegii lui. Сostul unui aparat de felul acesta este de 54 760 lei.

Pentru bunică, care își crește singură cei doi nepoți, suma este mare. AO ”Salvați Viața” deja a început să-l ajute pe acest băiat. Noi am achiziționat pentru el medicamente în valoare de 4000 de lei, iar cu ajutorul vostru sperăm să cumpărăm pentru Dragoș un aparat auditiv, pentru a-i da posibilitatea de a auzi mai bine glasul blînd al bunicii și al fratelui său.

Diagnoza: Surditate neurosenzorială bilaterală severă
Colectați:
54 760 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener