Boguş Vica, 3 ani

2222

Colectarea banilor este închisă!

S-AU COLECTAT: 33 680 LEI

În viaţa sa scurtă de 3 ani, mica Vica Boguş a suportat deacum 3 intervenţii chirurgicale. Iar ca să trăiască mai departe este nevoie de încă una. Este greu să ne imaginăm cîtă durere şi frică a îndurat fetiţa în timpul tratamentelor interminabile, permanentele vizite la medici.

Victoriţa o are doar pe mama. Mama- pe Victoriţa, şi încă multe probleme nerezolvate şi gîndurile grele despre sănătatea şi viitorul copilului său.

Nimic nu prevestea nenorocirea. În timpul sarcinii fătului nu i-au depistat nici-o patologie. Dar imediat după naştere fetiţei i-a fost stabilită diagnoza de defect septal ventricular. Fetiţa a fost tratată pe o perioadă lungă de timp. Dar tratamentul medicamentos nu a dat nici un rezultat. S-a pus întrebarea despre o eventuală intervenţie chirurgicală. Fetiţa poate fi ajutată la Kiev, la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică. Costul preliminar al operaţiei este de 5 758 euro.

Şi asta nu este singura problemă gravă a fetiţei. La vîrsta de 6 luni i-a fost depistată hidrocefalie. Foarte repede a fost efectuată o intervenţie chirurgicală pentru a plasa la nivelul creierului un şunt ce facilitează drenajul lichidului cefalo-rahidian aflat în exces. Apoi au mai fost efectuate încă 2 operaţii pentru că şuntul se bloca. Acum Victoriţa suferă de durei de cap dese, somn neliniştit şi chiar lipsa lui.

Vica şi mama ei nu au o viaţă uşoară. Şi acum în faţa lor stă sarcina principală – să lecuiască inimioara fetiţei. Ele au venit la noi după ajutor. Noi sperăm la susţinerea voastră în strîngerea sumei necesare operaţiei.

Văzînd atîţia copii bolnavi noi deacum am încetat să ne mai punem întrebarea retorică „De ce?”. Noi vrem doar să ajutăm. Pentru că nu putem să ne trăim viaţa de două ori. Pentru că fiecare om trebuie să-şi trăiască viaţa, zîmbind.

Victoriţa are şi ea nevoie de zîmbete. Multe-multe. Şi noi neapărat o vom ajuta.

Diagnoza: Viciu cardiac congenital. Defect septal ventricular
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener