Busuioc Mireia-Melania, 1 lună

busuioc

În a 30-a săptămână, după investigații medicale, medicii au confirmat ceea ce bănuiau, adică malformație cardiacă congenitală de formă rară, anomalia Ebstein. În țara noastră nu este posibil de salvat nou-născuta micuță, și chiar dacă fetița va fi operată imediat după naștere, rezultatele sunt nesigure.

Unica șansă de a supraviețui este de a apărea pe lume la Kiev, unde specialiștii în chirurgie cardiacă pediatrică vor avea imediat grijă de salvarea ei.

Fetița s-a născut. Părinții au numit-o Mireia-Melania. În a doua zi după naștere medicii au întreprins intervenția chirurgicală pentru a vindeca micuța inimă. Acum fetița se află la terapie intensivă sub supravegherea constantă a specialiștilor. Starea ei este stabilă. Dar colectarea de mijloace nu se închide, fetița va mai avea nevoie de intervenții. Pentru vindecarea Mireei și acordarea șansei de a avea o viață sănătoasă și fericită este nevoie de adunat 7 660 EUR (~ 156 800 MDL).

În familie crește un băiețel de 4 ani, Daniel. Lucrează doar tatăl și în așa timp scurt nu au cum să adune suma necesară.

Rugăm salvatorii noștri să împartășească din căldura inimii lor pentru salvarea micuței.

Diagnoza: malformație cardiacă congenitală. Atrezia valvei arterei pulmonare cu sept interventricular intact. Hipotrofia ușoară a ventriculului drept.
Colectați:
156 800 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener