Cara Veaceslav, 3 luni

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

AU FOST ADUNAȚI: 93 395 LEI

Orice copil are un nume,
Orice copil are o zi,
Lumina lui aprinsă-n lume
De noapte ne-ar putea păzi.

În august anul acesta a apărut pe lume băiețelul Veaceslav. El s-a născut în pofida tuturor sfaturilor medicilor de a nu-l naște. El s-a născut, pentru că cei mai apropiați oameni nu s-au dezis de el, pentru că ei sunt pregătiți să lupte pentru fiecare bătaie a inimii lui neobișnuite. El s-a născut pentru că copiii trebuie să trăiască!

Defect cardiac sever: Malformație congenitală a inimii; atrezia arterei pulmonare (gr.II), defect septal ventricular restrictiv; defect septal atrial secundar.

Pînă a ajunge la vîrsta de patru ani Slavic trebuie să suporte cîteva intervenții chirurgicale pe cord. Deocamdată a fost efectuată prima operație. Ei i-au făcut față mîinile de aur ale medicilor Centrului Practico-Științific de Cardiologie și Cardiochirurgie pentru copii din orașul Kiev. Operația a costat 11 500 de euro. Ea a fost plătită integral de către părinți. Ei se străduie foarte mult pentru băiețelul lor, fac tot posibilul pentru a-i oferi îngrijire medicală adecvată. Bani pentru operație, cazare în Kiev, deplasări, medicamente – sunt foarte multe cheltuieli pentru o familie cu venit mediu. De aceea familia Cara s-a adresat nouă pentru ajutor.

În decembrie Slavic trebuie să fie supus la a doua operație. Medicii sunt optimiști. Ei spun că băiețelul are șanse, principalul e ca intervențiile să fie făcute la timp. Și să aștepte. Să aștepte pînă inimioara se va reface.

Noi deschidem o colectare urgentă pentru a doua operație, care va avea loc în decembrie.
Costul preliminar – 7 992 euro.

Înainte îi așteaptă o cale lungă spre însănătoșire. Dar cu ajutorul nostru și cu susținerea apropiaților, Veaceslav se va însănătoși!

Diagnoza: Malformație congenitală a inimii; atrezia arterei pulmonare (gr.II), defect septal ventricular restrictiv; defect septal atrial secundar.
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener