Cardaș Xenia, 1 an

xenia

Extrofia vezicii urinare – este o patologie intrauterină, când vezica urinară a fătului se situează nu in interior, ci în exterior. Este o anomalie de dezvoltare foarte rară, și puțin studiată, care necesită o intervenție chirurgicală obligatorie.

In Moldova au fost efectuate câteva intervenții în asemenea patologie- dar , din păcate, fără succes. Familia Cardaș din Strășeni au încredințat fetița lor medicilor din Italia. Xiușa s-a născut în Iulie 2014 în familia farmaciștilor. În timpul sarcinii, medicii nu au depistat aceasta malformație la examenul ultrasonografic. Ei au interpretat extrofia ca fiind organele genitale a baiețelului. Tinerii parinți așteptau cu nerăbdare nașterea feciorului. Dar s-a născut o fetiță- Xiușa, și ea are nevoie de ajutor urgent.

La 4 luni de la naștere fetița a fost operată în Italia. Rudele, prietenii au ajutat la colectarea celor 11 mii euro. Atât a costat intervenția și reabilitarea. A trecut de atunci un an. Investigațiile au arătat că a doua operație trebuie făcută până când micuța va împlini 2 ani. Costul tratamentului este 12 mii euro. Pentru familia Cardaș este foarte dificil să mai adune așa o sumă. Ei s-au adresat la noi după ajutor.

Pentru ca s-o ajutăm pe Xiușa anunțăm deschiderea colectării de fonduri pentru suma de 200 000 MDL, astfel vom putea acoperi parțial costurile de tratament.

Diagnoza: Extrofia vezicii urinare
Colectați:
142 428 MDL
De colectat:
57 572 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener