Cebotari Matei, 3 ani

matei (1)

Matei s-a născut la 21 septembrie 2012. La 3 ani băiatului i-a fost diagnosticată tumora Wilms a rinichiului drept. Aceasta este o boală groaznică. Iar cele mai bune rezultate în tratamentul acestei boli sunt obținute în Israel. Pentru un tratament complet sunt necesari 100 000 de dolari SUA.

Tratamentul complet al acestei boli constă din trei etape. Prima etapă – chimioterapie. A doua etapă – intervenție chirurgicală, cât și perioada postoperatorie la terapie intensivă timp de 14 zile. A treia etapă  durează jumătate de an ce include reabilitare și chimioterapie pentru prevenirea răspândirii metastazelor.
Părinții și rudele lui Matei au strâns aproximativ jumătate din sumă. La moment copilul se află în Israel, în clinica Sheba. Deja a fost petrecută intervenția chirurgicală de extirpare a rinichiului, care a fost cu succes. Perioada de reabilitare deasemenea a trecut cu bine. Acum Matei are în față 15 cure de chimioterapie.

Matei este un copil activ și vioi. Niciodată nu stă pe loc, permanent se ocupă cu ceva. Deja în a patra zi de după operație a început cu încetul să se miște. Matei este foarte curios. Ca și majoritatea copiilor îi place să privească desene animate și să joace jocuri de dezvoltare pe tabletă. Matei este un copil multilateral și nu-i este dificil să  treacă de la o activitate la alta.

Familia băiatului roagă să le acordăm ajutor financiar pentru continuarea cu succes a tratamentului. La momentul actual părinții se află într-o situație dificilă întrucât toate posibilitățile financiare au fost epuizate. Noi inițiem o colectare de fonduri pentru suma de 200 000 MDL pentru achitarea tratamentului și chimioterapiei băiatului.

Diagnoza: tumora Wilms a rinichiului drept.
Colectați:
200 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener