Cemschi Sebastian, 1 an

2222

Colectarea banilor este închisă!

Au fost adunaţi: 10 600 LEI

Cu cîteva zile în urmă, Cemschi Sebastian a fost felicitat de către familie şi apropiaţi cu prima aniversare a zilei de naştere. Ei i-au dorit sănătate. Anume sănătatea este ceea de ce are nevoie acum băiatul pentru a se simţi un copil fericit. El are o familie unită: mama, tata şi un frate mai mare, Savin. El are cărţi şi jucării. Şi încă multă putere pentru lupta cu boala. Sebastian are viciu cardiac congenital.

Imediat după naştere copilului i-a apărut o umflătură pe cap, apoi pe gît. Medicii din Bălţi îl tratau pe băiat de pneumonie. Mai tîrziu, la Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău a fost stabilită diagnoza de viciu cardiac.
Părinţii au dus copilul la Kiev, la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică. Diagnoza exactă a copilului sună aşa: „Valvă aortică bicuspidă”.
Medicii din Ucraina au insistat asupra spitalizării de urgenţă şi la 13.06.2012 copilul a avut o intervenţie chirurgicală de dilatare percutană cu balon pentru a trata coarctaţia aortei.

După o lună, investigaţiile au arătat că sănătatea lui Sebastian nu este în pericol. Dar, după jumătate de an, situaţia s-a schimbat. Băiatul are nevoie urgentă de operaţie. Dar ea a fost amînată pentru că băiatul a răcit. Intervenţia chirurgicală a fost programată pentru săptămîna viitoare (17-18 aprilie). Costul preliminar al operaţiei este de 7 583 euro. O parte mare din fonduri colectate parinții lui David Iliașenco au transferat lui Sebastian in marime de 5 500 de euro. A rămas de colectat 2 083 euro.

Familia Cemschi are nevoie de ajutorul nostru. Veniturile familiei nu sunt mari, lucrează doar tatăl. Toate economiile au fost cheltuite pentru prima operaţie şi pe reabilitarea postoperatorie. A rămas puţin timp – o săptămînă. Noi sperăm că, împreună cu ajutorul vostru, vom putea oferi ajutor familiei Cemschi în achitarea tratamentului băieţelului de doar un an.

Şi după cîtva timp, copilaşul se va întoarce acasă la fratele său. Ei au o ocupaţie preferată- să le ofere părinţilor mici concerte. Savin cîntă, iar Sebastian dansează. Cea mai mare laudă pentru tinerii artişti este zîmbetul părinţilor şi aplauzele lor generoase. Vrem să credem că această fericire adevărată se va întoarce la familia Cemschi, împreună cu sănătatea fiului mai mic.

Diagnoza: Viciu cardiac congenital. Valvă aortică bicuspidă
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener