Cioban Alexandru, 1 an

cioban

Micuțul Alexandru este copilul multașteptat al familiei. Încă înainte de naștere a devenit cunoscut faptul că inima copilului are un defect. Medicul cardiolog a asigurat-o pe viitoarea mamă că acesta este un fleac și că în timpul nașterii valva îngustă se va extinde o dată cu fluxul de sânge.

Sandu s-a născut la termen, aparent totul era bine. Dar în curând el a încetat să mănânce și nu se trezea. Atunci au fost făcute investigațiile necesare și diagnoza de stenoză a aortei a fost confirmată. Medicina din Moldova deocamdată nu poate reface astfel de maladii congenitale.

În a treia zi de viață, la 25 februarie 2016, Sandu a fost transferat în stare gravă la clinica de cardiologie și cardiochirurgie pentru copii din Kiev. Băiatul a suportat câteva operații și protezarea valvei mitrale.

Totul era bine, dar după 3 luni copilului i-a devenit greu să respire. Într-o stare grea familia iarăși a plecat la Kiev. Din păcate, proteza valvei mitrale nu s-a prins. A fost efectuată o intervenție chirurgicală de urgență de înlocuire a protezei valvei mitrale.

La fiecare trei luni familia Cioban merge la Kiev pentru consultație. În timpul unei astfel de consultări a fost depistat pericolul de infarct miocardic. Starea copilului a fost critică. El a suferit o hemoragie cerebrală și a pierdut abilitatea de a vedea cu ochiul drept din cauza atrofiei parțiale al nervului optic. Timp pentru colectare de bani pentru intervenție nu a fost. Medicii clinicii au mers în întîmpinarea părinților și au întreprins operația vitală pe datorie. Da, aceasta sună groaznic. Dar Sandu a fost salvat pe datorie. Acum băiatul se reface după operație, iar părinții caută bani pentru întoarcerea datoriei și pentru tratamentul costisitor ce va urma. Familia Cioban ne roagă să-i ajutăm în această situație complicată.

09.11.2017 – Centrul cardiologic din Kiev a recalculat suma pentru achitarea intervenției chirurgicale a lui Alexandru Cioban şi au scazut-o de la de 7 627 EUR până la 5005 EUR (~103 000 MDL). Vă îndemnăm să împărtășiți căldura inimii voastre.

ciob2 ciob1

Diagnoza: (Русский) ВПС (врожденный порок сердца).
Colectați:
103 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener