Ciolan Mihai, 14 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

La 17 noiembrie Mihai va împlini 14 ani. Deja nu mai este copil și înțelege tot pericolul ce îi aduce boala sa. Băiatul se află în depresie, nu crede că se poate vindeca și nici nu crede că banii necesari pentru tratamentul său ar putea să fie adunați. Noi, adulții, nu am putut să rămânem indiferenți față de nenorocirea băiatului. Noi trebuie să îl facem să creadă în bunătatea oamenilor necunoscuți și în miracolele medicinei contemporane. Mihai trebuie să trăiască!

Băiatul se află în stare gravă. Înainte ca medicii să stabilească diagnoza de cancer al stomacului, Mihai și-a pierdut vederea și a slăbit cu 13 kg. La această diagnoză s-au mai adăugat diabetul și hidrocefalie obstructivă. A fost introdus un șunt. Băiatul a intrat în comă, a făcut stop cardiac. Ca consecință – paralizie. Mai mult de jumătate de an băiatul s-a aflat în spital. Recuperarea a durat mult și greu din cauza respingerii șuntului.

Mai tîrziu a fost găsită tumoarea la creier. Mihai a fost operat de două ori. Dar problemele nu au devenit mai puține. Mihai își pierde memoria, obosește foarte mult, îi este greu să însușească programul școlar și să se ocupe cu ocupațiile preferate (înainte de boală Mihai putea să stea ore în șir ocupat cu reparația telefonului sau a computerului).

Băiatul este așteptat în Turcia unde trebuie să treacă 27 de cure de radioterapie în 45 de zile. Costul radioterapiei în Turcia este de 17 000 de euro. Oameni buni i-au ajutat pe părinții băiatului să strîngă 5 000 de euro. Este necesar de a mai aduna încă 12 000 de euro (~ 225 600 de lei).

Venitul familiei nu este mare. Mama este nevoită să stea acasă, pentru că Mihai are nevoie de îngrijiri permanente. Tatăl are hernie intervertebrală și nu poate să lucreze. În familie mai este încă un fiu, mai mare, Lilian.

Familia speră la ajutorul nostru, părinții cred în vindecarea băiatului. Noi avem încrederea că și Mihai nu se va da bătut și împreună cu suma necesară pentru tratament îi va apărea și speranța la întoarcerea la viața obișnuită.

Diagnoza: tumoare a creierului
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener