Ciuric Evelina, 3 ani

ciuric-evelina

Evelina de la vârsta de 2 ani cunoaște alfabetul și numără până la 20. A început devreme să vorbească, are mulți prieteni la grădiniță și îi place mult să danseze. Evelina așteaptă cu nerăbdare când ochișorii ei vor fi sănătoși ca să meargă cu sora mai mare la ore de dansuri.

După ajutor la noi a venit familia Ciuric. În această familie cresc două fetițe minunate: Arina de 8 ani și Evelina de 3 ani. Părinții fetițelor au gradul I de invaliditate  de vedere. Din păcate, boala ochilor s-a transmis genetic și fetițelor. La vârsta de 2 ani Arinei i-a fost pusă diagnoza de cataractă. Fetița a suportat 4 operații la ochi și acum nu are probleme cu vederea. Dar părinții și la momentul actual dau datoriile pe care le au din cauza achitării operațiilor pentru Arina.

Din cauza problemelor cu vederea momentan tatăl nu lucrează. Salariul mamei ajunge pentru achitarea facturilor, iar traiul și educarea fetițelor este asigurat doar de indemnizația de invaliditate.

În pofida greutăților, familia Ciuric mulțumește soartei pentru ceea ce au. Dar acum sunt nevoiți să mai lupte cu încă câteva greutăți. La 25 august Evelinei i s-a stabilit diagnoza de cataractă complicată. Fetița are nevoie urgent de o intervenție chirurgicală la ochiul drept pentru că riscă să-și piardă vederea. Părinții nu au posibilitatea de a achita de sinestătător operația și nici nu pot lua credit.

Acum cea mai mare dorință a familiei Ciuric este ca Evelina să nu-și piardă vederea, ca în viitor să poată meargă la o școală obișnuită și să aibă o copilărie fericită.

Pentru a-i salva fetiței vederea noi deschidem colectarea de fonduri pentru suma de 37 400 de lei și ne adresăm tuturor oamenilor cu suflet mare să ne susțină.

Diagnoza: cataractă complicată.
Colectați:
37 400 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener