Codreanu Emilia, 1 an

emilia

După trei ani de așteptări, la 25 septembrie 2014 în familia Codreanu s-a născut multașteptata fiică Emilia. Toți erau bucuroși și fericiți dar, din păcate, în curând fetiței i s-a stabilit diagnoza de defect cardiac. Emilia a fost consultată de cîteva ori, dar diagnoza a fost confirmată.  Posibilitatea că se va petrece o minune și că defectul se va neutraliza de la sine era de doar 2-3 %.  Părinții doreau atât de mult să creadă că organismul fetiței se va descurca cu problema! S-a decis să se aștepte un an. Fetița creștea. Boala nu afecta ritmul dezvoltării fetiței. Doar adăuga puțin în greutate. Dar aceasta nu o deranja deloc pe Emilia să fie activă și curioasă. Ca și toți copiii Emiliei îi plac desenele animate. Dar principala ei pasiune este muzica populară moldovenească. De îndată ce aude melodiile preferate, fetița începe să danseze.

Timpul trecea. Miracolul nu s-a întâmplat. Întrebarea despre intervenția chirurgicală pe cord a devenit principala temă de discuție în familie. Mai mult nu se mai poate de așteptat.

Costul operației în Centrul de cardiologie pentru copii din orașul Kiev costă 4187,90 de euro (~91000 MDL).

Părinții Emiliei nu dispun de așa sumă. Tatăl muncește în sistemul penitenciar iar mama se află în concediul de maternitate.

Din numele părinților ne adresăm la dvs după ajutor. Emilia are nevoie vitală de o inimă sănătoasă care îi va face viața completă, și deci fericită. Și cine știe, poate cândva Emilia deja sănătoasă își va lega viața cu corurile moldovenești vibrante!

Diagnoza: Malformație congenitală cardiacă. Defect septal ventricular.
Colectați:
91 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener