Cojocaru Vlad, 1 an

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Vlad Cojocaru a apărut pe lume la 6 august 2012. După naștere părinții l-au dus imediat pe nou-născut la Kiev cu defect congenital cardiac. Avea doar 4 zile cînd a fost supus unei intervenții chirurgicale. În curînd medicii au diagnosticat și necroza intestinului. Tot aici, la Kiev a fost întreprinsă a doua operație, cea de restabilire a intestinului. Băiatul a supraviețuit și părinții au continuat să lupte pentru sănătatea lui. Căutările incontinuu de bani, spitale, consultări la cei mai buni medici. Și încă 5 operații, Vladuț a mai trecut prin 5 operații.

Acum băiețelul se dezvoltă bine, atît fizic cît și psihic. Îi place muzica și să se joace cu mingea. Cu muzica are relații speciale, pentru că muzica e cu el mereu: părinții lui sunt muzicieni profesioniști. Mama, Stela cîntă la vioară în orchestra sinfonică a Teatrului de Operă. Tatăl, Sergiu este trompetist în colectivul ”Lăutarii”. Era și firesc ca lui Vlăduț să-i placă muzica cu astfel de părinți. Vlăduț mai are o surioară de 10 ani, Cătălina.

Dar viața lui Vlăduț nu este atît de senină pe cît pare. Vlăduț are o dietă foarte costisitoare, bazată pe produse care repede se absorb. Băiețelul are nevoie permanentă de medicamente: magneziu, calciu, fier, vitamine, creon.

Problema cu intestinul nu a fost rezolvată pînă la capăt. Vlăduț mai are de trecut prin ultima operație de reconstrucție a intestinului și închiderea ileostomei (orificiu în burtică prin care se scurge conținutul intestinului).

Operația va fi efectuată de către medicii din Kiev. Costul preliminar al operației este de 7 493 euro. Părinții au 3000 de euro, restul sumei trebuie să o strîngem noi. Suma spre colectare este de 4 493 euro (~ 86 265 de lei).

Vlad Cojocaru este prietenul nostru nou, căruia dorim atît de mult să-i ajutăm!!!!

Diagnoza: Ileostomă de tip Turnbull, Morbus adhaesivus cronică, obstrucție intestinală acută.
Colectați:
86 265 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener