Coţman Chiril, 3 ani

2222

Colectarea banilor este închisă!

S-au colectat 165 010 lei

Istoria unei mari tragedii a unui om micuţ ne-o povesteşte părinţii lui.

„Bună ziua! Noi, Andrei şi Olga Coţman creştem în dragoste şi armonie unicul nostru soare- Chiril. Spre bucuria noastră, băieţelul creşte fiind curios, inteligent şi foarte activ. Acum fiul nostru are 3 ani. Toamna el s-a îmbolnăvit: a făcut febră, burta s-a umflat. Medicul a depistat că ficatul s-a mărit. După efectuarea tuturor analizelor lui Chiril i-au pus diagnoza: leucemie acută limfoblastică. Nimeni nu se aştepta la un necaz aşa de mare. Cînd am auzit cuvintele „leucemie”, „puncţie” lumea din jurul nostru s-a prăbuşit. Dar cuvintele „speranţă şi credinţă” sunt colacul nostru de salvare care nu ne permite să ne scufundăm.

S-a întîmplat aşa că clinica, care se specializează cu succes în tratarea acestei grave boli, se află în oraşul Minsk, unde se află Centrul de oncologie şi hematologie pediatrică. Costul estimativ al tratamentului este de 35 000 $, o sumă imposibilă de adunat pentru familia noastră. Pentru obţinerea unui credit este nevoie de un gaj mare şi un salariu mare, deaceea nu putem să facem nici-un împrumut de la bancă.

Având încredere în compasiunea persoanelor care ajută organizaţia Dvs, noi cerem ajutor pentru a putea înfrunta necazul nostru.

Cu respect, familia Coţman.”

Mama cu copilul acum se află la clinică. Datorită rudelor şi prietenilor, familia a reuşit să strângă 10 000 dolari. Este necesar de a mai aduna 25 000$ (aproximativ 301 500 lei).

Diagnoza: leucemie acută limfoblastică
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener