Crețu Vlad, 9 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Vlăduț are 9 ani, este în clasa a doua și locuiește cu mama lui. El are o boală congenitală a ochilor: glaucom, keratopatie. Din punct de vedere fizic copilul este foarte bine dezvoltat, dar aproape nu vede deloc. Din cauza aceasta băiatul are probleme în procesul de învățare. Nu vede ce se scrie pe tablă, lucrează cu greu cu caietul și cartea. În consecință copilul citește rău, scrie încet, dar îmbină literele în cuvinte. Cu toate acestea profesorii spun că Vlăduț este foarte străduitor, repede memorează formule și reguli. Băiatul este binevoitor și deschis spre comunicare, prietenește cu colegii și îi place să se joace ca toți ceilalți copii.

În 2011 Vlăduț a suportat o intervenție chirurgicală. Acum are nevoie de a doua operație, foarte complicată și urgentă. Această operație va salva vederea copilului. Mama băiatului este și ea invalidă, îi este greu să conducă gospodăria și să crească de una singură băiatul, pentru că indemnizația pentru invaliditate este unicul venit în familie.

Costul operației este de 11 960 lei. Pentru mama lui Vlăduț aceasta este o sumă impunătoare, de aceea ea s-a adresat organizației noastre cu rugămintea de a salva vederea unicului său fiu.

Fiecare dintre noi poate să-l ajute pe Vlăduț și noi contăm foarte mult pe ajutorul Dvs!

Colectați:
11 960 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener