Crusita Meriora, 15 ani

Meriora5web

După ajutor ne s-a adresat mama unei fete de 15 ani cu numele Crusita. De la naștere Crusita are grad de invaliditate de gradul I de vedere. În 2009 fetița a fost operată, îndepărtându-i-se cataracta, la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coţaga”. Fetiței i s-a îndepărtat cataracta, dar nu i s-a implantat cristalin; i-au spus să aștepte până la vârsta de 18 ani. Dar cu înaintarea în vârstă, fetița a început să acuze dureri mari de cap. Mama s-a adresat la centrul medical ”Ovisus”. După investigațiile medicale s-a decis că fetița are nevoie de implantarea cristalinilor la ambii ochi.

Situația financiară a familiei Crusitei este foarte dificilă. Mama nu poate să muncească pentru că fetița are nevoie de îngrijiri permanente. Tatăl nu este angajat oficial în câmpul muncii, pentru că în sat, acolo unde locuiesc, nu sunt locuri de muncă și muncește cu ziua pe unde apucă. Din cauza problemelor cu vederea fetița a mers târziu la școală. Acum a absolvit clasa a 8-a. Crusita este un copil sârguincios și îi place să învețe. Dar cu un ochi nu vede deloc, să scrie și să citească poate doar cu un ochi, doar cu ochelari și lupă. Crusita vrea foarte mult să aibă posibilitatea de a vedea ca orice om obișnuit.

Noi deschidem colectarea de fonduri pentru achitarea operației de implantare a cristalinilor la ambii ochi pentru Meriora Crusita, în valoare de 31 350 lei. Ne adresăm după susținere tuturor oamenilor cu inimă mare ca să o ajutăm pe fetiță să vadă și să trăiască o viață deplină.

Diagnoza: Afakie post-traumatică.
Colectați:
31 350 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener