David David, 2 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

AU FOST ADUNAȚI: 198 428 LEI

Încă o poveste mare a unui om mic. David are 2 ani. El are o patologie congenitală a sistemului biliar, ciroză biliară secundară, insuficiență biliară progresivă. El are nevoie de transplant de ficat.

Din scrisoarea mamei am aflat că în 2009 într-o familie tînără s-a născut fiul Lilian, căruia în prima lună de viață i s-a pus diagnoza de atrezie biliară. Boala a progresat rapid, trecînd în ciroză biliară și peste jumătate de an băiețelul a decedat.

După moartea lui Lilian părinții s-au adresat geneticilor care au spus că acesta a fost un virus și au promis o șansă de 99 % că al doilea copil va fi sănătos…

În 2011 s-a născut David care imediat după naștere a fost dus la medici de către părinți. După tomografie s-a pus diagnoza de atrezie biliară.

Pe parcursul a doi ani, în fiecare lună David este supus dezintoxicării organismului, în spital mama cu copilul petrece 2-3 zile. Micuțul David luptă ferm cu boala, el vrea foarte mult să rămînă aici cu mama, tata și surioară. În acest băiețel există atîta dorință de viață!

Medicii clinicii belgiene «Cliniques universitaires Saint-Luc» sunt gata să primească copilul la transplant de ficat, cu atît mai mult că donatoare va fi însăși mama. Contul de plată din clinică este de 103 000 de euro. La ora actuală, cu ajutorul voluntarilor din diferite țări, care luptă cu boala împreună cu părinții pentru viața lui David, au fost adunați 7 000 de euro. Mai este nevoie de adunat 96 000 евро. Deasemenea, părinții au scris o cerere la clinica romînă «Institutul clinic FUNDENI», unde a fost operată Vica Ghirghircic și așteaptă răspunsul medicilor. Dacă clinica va accepta să-l primească pe copil, atunci costul operației va fi mult mai mic, pentru că în Romînia aceasta costă mai puțin.

Dar, deocamdată suma necesară de 96 000 euro, este prea mare pentru tînăra familie David. Ei nu vor putea să-și salveze fiul fără ajutorul nostru comun.

Diagnoza: Atrezie biliară extrahepatică, ciroză biliară secundară formă subcompensată grad 3 activitate
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener