Dimova Iulia, 7 ani

dimova_iulia

Colectarea banilor este închisă!

Ne scrie mama: “ Bună ziua. Mă numesc Cristina Dimova, am 28 de ani. Sînt o mamă cu mulţi copii, am 3 copii de vîrstă preşcolară. Locuim în oraşul Basarabeasca. Pînă nu demult am fost o familie mare şi unită, copiii creşteau sănătoşi şi nu ştiam ce înseamnă spitalul. Dar cu un an în urmă, fetiţei mai mari Iuliei i-au depistat ficatul şi splina mărite. La Centrul mamei şi Copilului din Chişinău i-a fost pusă diagnoza “transformarea cavernoasă a venei porte, hipertensiune portală, splenomegalie moderată”. Această boală se tratează doar prin intervenţie chirurgicală, şi cu cît mai repede cu atît mai bine, pentru că există riscul de hemoragie internă. La noi în republică operaţii de acest fel la copii nu se fac. Sîntem nevoiţi să ne adresăm la Moscova la spitalul pentru copii “N.F. Filatov”, în secţia de chirurgie toracică. Dar nu ne ţine buzunarul de această operaţie. Lucrează numai tatăl, pe Iulia au exmatriculat-o din grădiniţă după depistarea bolii, şi eu sînt nevoită să am grijă de ea, dealtfel şi de copiii mai mici ai noştri.
Iulia are deacum 7 ani, este o fetiţă curioasă, îi place să deseneze, să cînte şi să danseze. Deacum poate să tricoteze cu andrele şi să facă diferite figurine din mărgele. Anul acesta în septembrie trebuie să meargă in clasa I. Suntem foarte îngrijoraţi pentru sănătatea ei şi sperăm că, cu ajutorul dumneavoastră vom putea face operaţia ca Iulia să meargă la toamnă la şcoală sănătoasă.
Rog pe toţi oamenii buni să nu rămînă indiferenţi faţă de necazul nostru şi să ne ajutaţi să strîngem suma necesară salvării fetiţei noastre!
Costul operaţiei este de 2600 de dolari.”

Asociaţia Obştească „Salvaţi Viaţa” a strîns pentru Iulia 19 000 de lei. A mai rămas de adunat încă 7 400 de lei. (datele pentru 5.06.2012)

Diagnoza: Transformarea cavernoasă a venei porte, hipertensiune portală, splenomegalie moderată.
Colectați:
2 600 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener