Filipencov Avel, 10 ani

Filipencov3

După ajutor ne s-a adresat mama unui băiețel cu nume frumos Avel. Avel are 10 ani, el suferă de paralizie cerebrală și tetrapareză spastică. Dar în afară de aceasta băiatul mai suferă de strabism și are nevoie de o intervenție chirurgicală de înlăturare a acestei probleme. Această operație poate fi efectuată la centrul de chirurgie oculară «OVISUS». Costul ei este de 18 145 lei.

Familia lui Avel se află într-o situație financiară dificilă. Mama lucrează în calitate de asistent social și are grijă de baiat, în fiecare zi trebuie să-l conducă și să-l aducă pe Avel de la școală. Tatăl nu lucrează oficial, își câștigă pâinea ba ici, ba colo. În familie cresc doi copii. Locuiesc în cămin la rude, dar în curând trebuie să se mute, și acum părinții băiatului sunt în căutare de o locuință.

Avel învață la o școală obișnuită, dar din cauza problemelor de vedere în fiecare zi întâmpină dificultăți. Băiatului îi este greu să citească și să scrie. Nu este sigur pe sine ceea ce influențează reușita la învățătură și comunicarea cu colegii.

Acasă îi place să se ocupe cu tot ceea ce i se interzice. Îi place să privească desene animate, în special cele de dezvoltare și să citească cărți.

Noi deschidem colectarea de fonduri pentru achitarea operației pentru Avel în sumă de 18 145 lei. Ne adresăm la dvs după ajutor, ca să-i redăm băiatului încrederea în sine și să vadă lumea așa cum este văzută de toți copiii ce îl înconjoară.

Diagnoza: Paralizie cerebrală, tetrapareză spastică, strabism.
Colectați:
18 145 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener