Gancean Andrian, 4 luni

gancian_andrian

Colectarea banilor este închisă!

Scrisoarea parinţilor: “ Bună ziua. Noi sîntem Olga şi Andrei Gancean din or. Ştefan-Vodă. Fiul nostru Andrian s-a născut la 18.11.2011. Sarcina a decurs normal. Toate investigaţiile necesare înainte de naştere au fost făcute. Prima săptămîna după naştere copilul a stat în spitalul din Ştefan-Vodă pentru că medicii suspectau pneumonie. Dar cînd i-a stat mai rău a fost transferat la Chişinău unde a fost pusă diagnoza :Viciu cardiac congenital., Coarctaţie de aorta, Defect ventricular septal, Brevet foramen ovale, Persistenţă de canal arterial, hipertensiune pulmonară.
Transportarea imediată a copilului la Kiev nu a fost posibilă deoarece în Chişinău a fost adus în stare gravă. Micul Andrian a petrecut o săptămîna în capitală, unde a fost îngrijit şi pregătit pentru călătorie. Din cauza timpului pierdut în Ştefan-Vodă şi diagnozei incorecte de la început, copilul a suferit hemoragie intracerebrală.
La 7 ianuarie am ajuns în Kiev, unde chiar în prima zi a fost făcută prima operaţie. La 15 ianuarie a fost operat o doua oară , operaţia fiind foarte dificilă şi riscantă.
Acum copilaşul masoară 53 cm şi cîntareşte 4,500 kg. Andrian adaugă bine în greutate şi are poftă de mîncare bună. După consultaţiile a cîtorva medici neurologi nu au fost depistate semne externe a complicaţiilor în urma hemoragiei intracerebrale. Copilul corespunde vîrstei, mărimea capului este normală.
Pe 30 ianuarie A drian s-a întors acasă. La moment, pentru a salva viaţa fiului nostru, este nevoie de intervenţie chirurgicală pe cord la Centrul Ştiinţifico-practic de cardiologie şi cardiochirurgie pediatrică din or.Kiev. Costul operaţiei este de 8 000 Euro. Capul familiei, în mod regulat, călătoreşte la Moscova pentru a lucra şi acum este în căutarea unui loc de muncă. Mama nu poate lucra, deoarece tot timpul il acordă copilului bolnav. Ne rugam mult la toţi oamenii cu inimă mare din ţara noastră sa ne ajute sa trecem peste această perioadă dificila din viaţa noastră. Vă rugăm, oferiţi-i lui Andrian o şansă sa supravieţuiască!”

Diagnoza: viciu cardiac congenital
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener