Garabajiu Alexandra, 27 ani

IMG_061_web

Victoria Garabajiu încă nu s-a născut. Cât ea se află sub protecția corpului mamei, viața ei nu este în pericol. Dar, imediat după naștere, nou-născuta va avea nevoie de o serie de operații: prima din ele trebuiește întreprinsă în primele zile sau chiar ore de la naștere, a doua – în perioada 2-4 luni iar a treia – la 2-3 ani. Fetița suferă de o gravă formă de defect cardiac.

În Moldova astfel de copii deocamdată nu se operează, unica ce au putut propune medicii este de a întrerupe sarcina. Dar pentru tinerii părinți, care deja își iubesc  copilul și s-au deprins cu mișcările fătului, aceste lucru este de neconceput. Cu atât mai mult că medicina poate să ajute această familie.

Acum părinții așteaptă răspuns de la câteva clinici, pentru a putea alege suma cea mai mică pentru tratament. Deocamdată, ajutor a propus doar o clinică din Germania cu o experiență vastă și o bună statistică în ce privește defectele cardiace. Dar suma pentru achitarea tratamentului este enormă, chiar și pentru persoanele înstărite, iar pentru o familie cu venituri modeste – cu atât mai mult. Clinica a socotit pentru primele 2-3 operații, pentru că ele vor fi efectuate în primele luni de viață și fetița trebuie să fie sub supraveghere tot acest timp. Iar aceasta aduce cheltuieli sumplimentare pentru trai, naștere, călătorie. Părinții așteaptă orice ajutor!

La ultima ecografie medicul le-a spus părinților niște vorbe care le-au insuflat speranță: „Această fetiță trebuie să trăiască și va trăi numaidecât! Și va fi mai sănătoasă decât toți copiii sănătoși!”

Alexandra și Daniil Garabajiu vă roagă să-i salvați fetița, să-i dați o șansă la viață, la bucurii, la jocuri cu fratele ei. Ei așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu micuța și sunt convinși că Victoria va învinge!

Noi deschidem colectarea de fonduri parțială pentru suma de 300 000 MDL.

Diagnoza: Boală cardiacă severă congenitală al fătului.
Colectați:
264 208 MDL
De colectat:
35 792 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Give Now
Нравится
Partener