Garabajiu Victoria

vica1

Pe 18 aprilie, s-a stins micuța Victoria. A încercat, dar nu avea suficientă putere. Acest test a fost prea greu pentru o fată atât de mică. Mama Victoriei a scris: „Este greu pentru mine să scriu despre asta, dar trebuie să vă spun că Vika a devenit un înger astăzi la ora 9 dimineața. Sa înrăutățit noaptea. Era reanimată și totul părea să se îmbunătățească, dar ecografia inimii ei a arătat că se predă … Indicatorii au căzut treptat. Am ținut-o în brațe pentru ultima dată. După resuscitare, nu și-a mai recăpătat conștiința … nu era în durere.

Victoria Garabajiu s-a născut! Fetița, despre care am aflat încă înaintea nașterii ei, zile trecute a apărut pe lume în Germania. Noi am colectat mijloace pentru a trimite pe mama mai aproape de medici specialiști, care imediat după naștere trebuiau s-o opereze și s-o salveze pe fetița. În Moldova așa copii nu operează nimeni, unica ce i au propus părinților – întreruperea sarcinii. În alte țări medicina contemporană o poate ajuta.

Prima intervenția chirurgicală este preconizată pe data de 4 februarie, ia va fi auxiliară. Operația principală va fi efectuată când Vica v-a atinge vârsta de 4 luni. Cu regret, după naștere la diagnoza de bază s-a adăugat încă una – amplasarea incorecta a vaselor. Există posibilitatea mare, că tot timpul până la intervenția copilul v-a trebui să fie sub supravegherea medicilor germani. Din noutăți bune – Vica mănâncă și reacționează la lumea din jur. Dar în fiecare clipă situația poate să se înrăutățească.

Alexandra și Danil Garadadjiu vă roagă să le ajutați și să salvați viața fetiței!

Ajutați-o pe nou-născuta Victoria în aceste zile grele, care sunt foarte decisive în viața ei!

Deschidem colectarea parțială a sumei de 300 000 MDL.

Нравится