Ghensari Tudor, 1 an

2222

Colectarea banilor este închisă!

Tudor s-a născut la 24 iulie 2011 în raionul Şoldăneşti. El este unicul şi multaşteptatul copil în tînăra familie Ghensari. În timpul sarcinii medicii au convins-o pe mamă că copilul se dezvoltă bine.

Naşterea a decurs foarte greu. Timp de 3 ore medicii s-au luptat pentru viaţa mamei şi a copilului. După naştere pe mamă au dus-o la reanimare, iar despre starea gravă în care se afla copilul medicii au decis să povestească mai tîrziu. Părinţii lui Tudor au decis să-l ducă imediat la Chişinău, la Centrul Mamei şi Copilului, unde a fost imediat internat la terapie intensivă. 4 zile băiatul s-a aflat în comă, apoi l-au transferat în secţia Psihoneurologie pentru nou-născuţi. Pe parcursul a jumătate de an, în fiecare lună (cîte două săptămîni) Tudor venea cu mama lui la tratament în secţia Psihoneurologie. La vîrsta de 6 luni copilului i-a fost stabilită diagnoza : “Paralizie cerebrală infantilă cu tetrapareză. Epilepsie simptomatică. Retard mintal, formă gravă.” Copilului i-a fost dată prima grupă de invaliditate.

Pentru a-i uşura viaţa lui Tudorel, pentru a-i da şansa de a-şi îmbunătăţi sănătatea, baiatul are nevoie de o intervenţie chirurgicală de transplant de celule stem. Spitalul care poate să ajute copilul se află în Ucraina, în oraşul Kiev (Clinica cu tratament prin celule stem), iar costul acestei operaţii este de 4 000 de dolari (aproximativ 49 500 de lei). Tratament de felul acesta a primit şi Roma Bulaş, părinţii căruia sunt mulţumiţi de rezultate şi văd schimbări bune în starea sănătăţii copilului.

Dragi prieteni, noi sperăm foarte mult, că cu ajutorul vostru vom putea să strîngem suma necesară şi să-l trimitem pe Tudor la tratament. El este încă aşa de mic! Noi trebuie să-i dăm şansa să-şi schimbe destinul!

Diagnoza: Paralizie cerebrală infantilă. Epilepsie simptomatică. Retard mintal, formă grea
Colectați:
49 500 MDL
De colectat:
0 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener