Golban Ana, 7 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Dansul. Anei îi plăcea să danseze. Muzica frumoasă, hainele viu-colorate și pașii de dans au rămas în trecut … deocamdată. Acum Ana viseză la altceva: ea dorește să devină medic, pentru ca să învețe să lecuiască copiii bolnavi de cancer.

Ana s-a născut la 21 februarie 2006, fiind complet sănătoasă. La 6 ani întîmplător au descoperit o umflătură la nivelul rinichilor. La spitalul raional părinții au fost informați că aceasta este un anumit tip de tumoare care se dezvoltă foarte repede. Fetița a fost supusă unor investigații medicale la CMC unde a fost stabilită diagnoza: Cancer al rinichilor, stadiul III, cu metastaze. Ana a fost operată de urgență. Mai tîrziu a făcut 8 cure de chimioterapie și 20 de radioterapie, apoi iarăși 6 cure de chimioterapie. Ana a fost externată. Nu, fetița nu a fost vindecată. Medicii au recunoscut că nu pot face mai mult decît atît. La acest moment fetiței i-au fost depistate metastaze în regiunea stomacului.

Părinții au găsit o clinică turcă LIV Hospital, care poate să o ia pe fetiță la tratament. Suma acestuia constituie 15 225 de euro.

Situația materială grea nu-i permite familiei să-și vindece de una singură fiica. Lucrează doar tatăl, mama se ocupă de copii, trei la număr, dintre care cel mai mic are doar 10 luni.

Părinții au reușit să strîngă 6 000 de euro. Pentru ca să adune restul sumei ni s-au adresat nouă după ajutor. Este necesar de adunat încă 9 225 Euro (~172 000 lei).

Ce-i de făcut cînd acasă medicii nu pot să ajute? Unde să te duci ca să salvezi viața ființei dragi? De unde o familie cu mulți copii din Moldova să ia o sumă atît de mare pentru tratament? Și întrebarea principală: oare viața costă bani?

Noi știm că părinții fiecărui copil bolnav își pune aceste întrebări permanent. Noi știm că ei sunt confuzi. Și noi îi înțelegem. Și noi sperăm că fiecare care citește site-ul nostru la fel îi înțelege și ca și noi dorește să-i ajute.

Diagnoza: Cancer al rinichilor, stadiul III.
Colectați:
80 344 MDL
De colectat:
91 656 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener