Goloman David, 7 luni

david1

În Germania locuiește o familie de compatrioți ai noștri. Circumstanțele i-au obligat să se mute acolo pentru a putea să-și lecuiască prima fetiță. Fetița are 4 ani. Nașterea grea i-a provocat paralizie cerebrală infantilă. Anabela nu vorbește, nu merge, mănâncă cu mari dificultăți. De la naștere părinții mereu o duc pe la centre de reabilitare, deocamdată fără rezultate. Familia Goloman speră să-și ducă fetița în Pekin. Cum să adune bani pentru aceasta ei nu știu pentru că soarta le-a mai dat o încercare.

La 29 ianuarie 2015 în familie s-a născut băiețelul David. Lui i s-a depistat retinoblastomă (cancer al retinei) a ambilor ochi. De la 29 iunie copilul se află la tratament într-o clinică din Essen, Germania. Din păcate un ochi nu mai poate fi salvat, dar medicii asigură că cu tratament pot să salveze al doilea ochi.

Familia avea 20 000 de euro cu care au achitat investigațiile și operația de înlăturare a ochiului. Tata și mama îngrijește de doi copii bolnavi. La fiecare 2 săptămâni trebuie să plătească 550 de euro pentru schimbarea protezei oculare, cât și 20 de euro pe zi pentru cazare. Dar cel mai important este că pentru salvarea celuilalt ochi este nevoie de cure de chimioterapie costul cărora constituie 29 807 de euro. Familia care crește doi copii grav-bolnavi nu dispune de atâția bani.

Dacă familia nu va găsi bani, medicii vor fi nevoiți să întrerupă tratmentul și să trimită micuțul acasă. Iar aceasta înseamnă că copilul va orbi și va muri.

Pentru a-l ajuta pe David noi anunțăm începerea colectării de fonduri pentru achitarea parțială a costurilor în sumă de 200 000 de lei. Organizației noastre îi va fi foarte greu să adune o sumă atât de mare dar sperăm că vom reuși să adunăm măcar o parte din bani. Deasemenea nu ne pierdem speranța că și alte fonduri se vor implica și vor ajuta familia Goloman.

Vă rugăm să ne ajutați să colectăm bani pentru salvarea văzului și vieții băiețelului!

Diagnoza: Retinoblastomă (cancer al retinei) a ambilor ochi
Colectați:
106 205 MDL
De colectat:
93 795 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится