Grecu Ecaterina, 4 ani

Grecu

Cu familia Grecu ne-am cunoscut câteva ani în urmă, când s-a născut Ecaterina. După naștere la ea s-a depistat cancer al reținei. Am ajutat părinții la achitarea tratamentului în Germania. Un ochi a fost înlăturat, în locul lui este instalată proteza, care trebuie schimbată fiecare 3-4 luni.

Catia are 4 ani. Și am primit o scrisoare de la mama ei.

„Buna ziua, vă scrie Silvia Grecu, mamica lui Ecaterina Grecu. In primul rînd vreau să vă mulțumesc din suflet ca ne-ați fost alături în clipele cele mai grele cînd a fost necesar urgent de tratament pentru fetița mea Ecaterina. Faptul că Catiusa este în viața acuma și vede este meritul dumneavoastra și desigur a multor persoane. Vă mulțumesc, nici nu vreau să-mi imaginez ce putea sa fie daca nu am fi avut suportul dumneavoastra financiar.

Vreau să vă scriu cîteva cuvinte despre Catiusa, este fetița mare deja, de curînd a implinit 4 anisori, merge la gradinița. Este foarte curajoasă și energicaă. Adora desenele animate și să deseneze.

La moment la fel merg cu Ecaterina la controale, investigații și protezare in Germania or. Essen. Intervalul între controale este de 3-4 luni. Medicii ne avertizează că nu putem să lipsim vreo investigație ca posibilitatea de a avea recidiv este foarte mare. Cu părere de rău în 3 ani de zile de cînd mergem la controale Ecaterina a avut 5 recidive și medicii au intervenit imediat cu tratament de laser și brachytherapie. La fel de fiecare data avem un sir de analize de sînge, consultație la medicul pediatru oncolog și testarea vederii. Medicii ne spun ca situația Ecaterinei la moment este buna însa trebuie mereu de monitorizat că în caz de recidiv să intervina urgent.

Fiecare investigație cu toate analizele și testele necesare ajung la suma de 300-400 euro plus fiecare proteza oculara 385 euro. Familia noastră nu dispune de așa surse care sa acopere toate cheltuielile ce țin de investigații, analize, protezare, transport. In familie mai avem un copil mic de 1,8 ani. Mă adresez Dumneavoastră cu rugămintea mare de a ne ajuta cu procurarea biletelor de avion, este peste putintele noastre. Biletul tur-retur variază intre 13-14 000 MDL. Vă mulțumim anticipat, sunteți unica speranța. Cu urări de bine, mămica Ecaterinei, Grecu Silvia.”

Am hotărât s-o ajutăm familia Grecu și să deschidem colectarea mijloacelor pentru 10 zboruri Chișinău – Essen – Chișinău, suma fiind aproximativ de 140 000 lei.

Diagnoza: retinoblastom bilateral (cancer al retinei)
Colectați:
140 000 MDL
De colectat:
0 MDL
Plătit:
43 442 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener