Grigorenco Maxim, 8 ani

grigorenco_maxim

Colectarea banilor este închisă!

Atunci când copilul tău este bolnav – e înfricoşător. Este chiar şi mai rău – când înţelegi şi vezi modul în care copilul tău suferă, dar nu ştii din ce cauză.

Tatiana Grigorenko a bătut alarmă atunci când fiul ei, Maxim, avea un an şi jumătate. De atunci, viaţa lor a fost împărţită în «până» şi «după». Băiatul petrecea aproape tot timpul prin spitale. Pentru prima dată era tratat de intoxicaţie, apoi de pneumonie, a trecut prin camera de urgenţă şi reanimare, prin multe injecţii şi picurători. La cea de-a cincia aniversare a lui Maxim, i-a fost făcut un diagnostic preliminar – distrofie musculară Diușen (o boala cronică ereditară, progresivă asociată cu tulburări metabolice din ţesutul muscular, muşchii se atrofiază şi slăbesc).

Cu toate acestea, diagnosticul nu este încă confirmat – specialişti din Moscova la care Tatiana şi-a condus fiul său, nu pot oferi garanţii în proporţie de 100% referitor la corectitudinea diagnozei.

În Israel există medici de specialitate, tehnicieni în diagnostic, capabili să facă faţă acestei boli misterioase şi complicate a organismului, iar mama lui Maxim scrie: «… Dar, cum nu ne-am strădui împreună cu soţul meu, noi nu vom putea câştiga banii necesari pentru a călători şi a face examinarea la o clinică germană. Eu nu sunt angajată în câmpul muncii – am grijă de fiul meu bolnav, el nici pe scări nu se urca fără ajutorul meu. Dacă cade, nu se poate ridica fără ajutor, şi de multe ori cade din cauza slăbiciunii musculare».

Maxim are acum 8 ani. El nu poate duce viaţa obişnuită a unui copil. Familia lui locuieşte în localitatea Chetrosu, raionul Anenii Noi. Tatăl lui se află peste hotare la muncă, iar cu Maxim permanent se afla mama şi fratele mai mare Nikita (în vârsta de 13 ani).

Examinarea în Israel, de care atât de mult are nevoie Maxim – costă 5 800$. Ajutaţi familia Grigorenko! Nu ne lăsaţi şi în continuare să fim martorii faptului cum moare încet de o maladie necunoscută iubitul nostru fiu şi frate. Dăruiţii viaţă lui Maxim!

Diagnoza: Distrofie musculară Diușen
Colectați:
71 100 MDL
De colectat:
10 900 MDL
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится
Partener